HITNA POMOĆ: Vikend obeležilo pet saobraćajki i pucnjava na bulevaru Kneza Miloša

HITNA POMOĆ: Vikend obeležilo pet saobraćajki i pucnjava na bulevaru Kneza Miloša

Sedam osoba povređeno je u pet saobraćajnih nezgoda i pucnjavi koje su se tokom poslednja 72 sata dogodile u Novom Sadu i okolini.

Tokom prethodnog vikenda lekarske ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć obavile su uobičajen broj intervencija – 96 u subotu, 77 u nedelju. Najčešće se intervenisalo zbog hroničnih plućnih bolesnika i nešto češće kod srčanih, rekla je za portal mojnovisad.com portparolka novosadske Hitne pomoći dr Mirjana Bursać.

U subotu ujutro, oko 8 sati, na Futoškom putu kod Satelitske pijace, u saobraćajnoj nezgodi je povređena ženska osoba stara 78 godinu, kada je zadobila kontuzione povrede glave. Zbrinuta je na licu mesta i prevezena u Urgentni centar.

Oko 11.20 sati, u ulici Radomira Raše Radujkova, u saobraćajnoj nesreći je povređen 24-godišnji biciklista, kada je zadobio povrede noge. Zbrinut je i prevezen u Urgentni centar

Oko 14 časova, na uglu ulica Senteleki Kornela i Ćirila i Metodija, u saobraćajnoj nezgodi je povređen muškarac star 47 godina. On je zadobio lakše telesne povrede te je zbrinut na licu mesta.

Oko 14.30 časova, na Begečkoj jami, usled pada sa bicikla, povrede glave je zadobila ženska osoba stara 67 godina, koja je nakon inicijalnog pregleda, prevezena u Urgentni centar.

Oko 15 časova, na bulevaru Kralja Petra, u saobraćajnoj nesreći je povređen 41-godišnji motociklista, kada je zadobio lakše telesne povrede, te je upućen na dalju dijagnostiku.

Istog dana, ekipe Hitne pomoći su intervenisale uveče, oko 21.15 časova, na bulevaru Kneza Miloša, kada su dve muške osobe stare 19 i 20 godina zadobile povrede noge vatrenim oružjem. Obojica su zbrinuti na licu mesta i prevezeni u Urgentni centar.

 U nedelju nije bilo značajnih intervencija na javnim mestima.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan