Horoskop i biznis: Kom znaku leži koji posao?

Horoskop i biznis: Kom znaku leži koji posao?

Proverite šta kažu zvezde kada je u pitanju odabir posla! Koji znak bi bio idealan bankar, ko je potencijalna stjuardesa, a ko savršen pisac...


OVAN

Aktivna karijera

Ako ste rođeni u ovom znaku, to znači vam je potreban živahan i zabavan posao. Za vas nikako nisu dosadni, monotoni i rutinski poslovi. Uzbuđuju vas usponi i padovi te nepredvidljivost.

Idealan posao: vojnik, sportista, vatrogasac, policajac, direktor firme, penjač

BIK

Poslovi povezani s boravkom na otvorenom

Vaš radni moto je - polako, ali sigurno. Potrebna vam je finansijska sigurnost da biste se osećali stabilno, pa za vas preuzimanje rizika ne dolazi u obzir.

Idealan posao: baštovan, veterinar, čuvar lovišta, agent za nekretnine, kuvar

BLIZANCI

Nešto intelektualno

Blizanci znaju da budu tvrdoglavi i uglavnom žele da se zabavljaju, a opet vole da im je um aktivan pa su za vas idealni poslovi koji objedinjuju i jedno i drugo. Pazite da se ne 'razvučete' previše na sve strane i zapamtite da je komunikacija važna u svemu pa tako i u poslu.

Idealan posao: novinar, autor, prodavac, advokat, glumac, komičar

RAK

Nešto pomalo umetnički

Vi ste po prirodi pomalo oprezni i neodlučni, možda čak i malo preplašeni. Jedan ste od najosetljivijih horoskopskih znakova i mogli biste doći do izražaja u karijeri vezanoj za odnose s javnošću. Takođe, odgovarao bi vam i posao vezan za umetnost.

Idealan posao: računovođa, hotelski radnik, kuvar, trgovac starinama

LAV

Karijera koja je u centru pažnje

Potrebno vam je društveno priznanje kako biste se osećali cenjeno. Vi žudite za odgovornostima i osećajem moći, i prirodno ste nadareni za izdavanje naređenja. Ono na što ste alergični je to kad neko ne priznaje vaš trud ili kad morate da budete u senci - vi želite baš uvek da budete u centru pažnje.

Idealan posao: direktor kompanije, umetnik, slavna osoba, ambasador, posao vezan za luksuznu robu.

DEVICA

Pomaganje drugima

Device su metodične, vrlo organizovane i ozbiljne. Vi ne volite preterano da rizikujete na poslu. Koristan ste pojedinac, ali znate da sumnjate u svoje sposobnosti ili čak da imate manjak samopouzdanja. Perfekcionista ste u svemu, a to kolegama na poslu može da smeta.

Idealan posao: matematičar, naučnik, računovođa, advokat, doktor, profesor, knjižničar

VAGA

Raznolika karijera

Vi svoj šarm, ljubaznost i diplomatičnost treba dobro da iskoristite za uspeh u profesionalnom svetu. Vrlo ste pristojni, a novac vam je jako veliki motivator. Takođe, morate da se osećate dobro u radnom okruženju, što vam je jako važno. Osećaj za pravdu može da utiče na vaš poslovni život, a mogli biste da se istaknute i na poslovima koji su usko vezani za umetnost.

Idealan posao: Frizer, stjuardesa, novinar, model, dizajner, zabavljač

ŠKORPIJA

Poslovi koji donose moć

Želite da budete moćni, volite da rešavate probleme i posedujete snažno izraženu seksualnost. Harizmatični ste, skloni transformacijama, i finansijskim sektorima. Mars bi vas, takođe, mogao da usmeri prema vojnoj karijeri, jer volite da naređujete, ali ne volite da primate naredbe od drugih.

Idealan posao: političar, privatni detektiv, policajac, hirurg, seksualni savetnik

STRELAC

Međunarodna karijera

Sigurni ste u sebe i vrlo ambiciozni kad je karijera u pitanju. Moguće je da ste na neki način povezani s inostranstvom ili živite previše tiho za svoje godine. Takođe, skloni ste da podučavate druge ili prikupljate informacije, to vas ispunjava.

Idealan posao: turistički vodič, prevodilac, zabavljač, fotograf

JARAC

Tradicionalna karijera

Po prirodi ste ambiciozni, ali nedostaje vam strpljenja. No ne brinite, strpljenje je vrlina koja često dolazi kasnije u životu. Istrajni ste, marljivi i ne bojite se da zaprljate ruke kako biste mogli da dovršite neki zadatak.

Idealan posao: Istraživač, upravnik, bankar, profesor

VODOLIJA

Bilo šta što donosi slobodu

Vama je potreban osećaj slobode, volite da se upuštate u avanture, imati različite projekte, a izazovni zadaci su vam najdraži. Kako ste idealistička i kreativna duša, vi teško podnosite obaveze.

Idealan posao: IT stručnjak, naučnik, pilot

RIBE

Sve što uključuje vodu

Vi ste osoba vrlo otvorenog uma. Niste materijalista, skloni ste sanjarenju i najprijatnije vam je u umetničkim sektorima ili poslovima vezanima za vodu.

Idealan posao: Mornar, ribar, ronilac, pesnik, pisac

Oceni vest:
1
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Spokojan mi bio, legendo

  pre 716 dana i 17 sati

  Nemojte tako ljudi.
  Stručnjak za viruse u americi, koji vodi 2 tima u dva instituta, rekao je da se vakcine moraju praviti individualno za ljude, a ne generalno.
  Sa horoskopima je isto tako.
  Ne piše neko gore sudbine i ne izvlači ih na kopir mašini.
  U astrologiji ne postoje generalna pravila.
  Lično sam, videvši horoskop jednog našeg pevača mislio da će završiti nasilno, kao Džon Lenon, od oružja. Zbog njegovog političkog angažovanja i Plutona u 12-oj kući.
  Nažalost, završio je u bolnici od korone, jer Pluton vlada i virusima, kao neživim bićima.
  (Oni su otpadak od DNK.)
  A jednako je mogao završiti i od hemijskog trovanja, čime takođe vlada Pluton.
  Slab je ljudski mozak, za toliki broj varijacija (planete puta stepeni puta aspekti puta zvezde...)
  Pokoj mu duši, jer se kod korone ne vrši autopsija, tako da ne znamo kako je zaista završio život.

  Oceni komentar:
  1
  1