Horoskopski znaci koji imaju najviše stila

Horoskopski znaci koji imaju najviše stila

Ljudi koji imaju dobar stil uglavnom to pokazuju na mnogo različitih načina. Ne samo na način na koji se oblače, već kako uređuju svoje domove ili kancelarije.

Ovan

Ovnovi su impulsivni i kupe prvu stvar koja im se dopadne, a posle žale zbog toga. Ipak, pojedinci se ne plaše eksperimentisanja i isprobavanja novog izgleda ili ideja. Mrze dosadu, i zato često menjaju garderobu i ne brinu se da li je nešto u trendu, ako se njima dopada.

Bik

Bikovi imaju neverovatan stil, nemoguće je da ih ne primetite kada se negde pojave. Šta god da obuku, savršeno im stoji. Krasi ih neponovljiv ukus i osećaj za modu. Bikovi su kreatori stila o kojima svi sanjamo.

Blizanci

Blizanci imaju prefinjen stil i u stanju su da pređu tu finu liniju između "previše" i "nedovoljno" dobro. Uvek imaju savršeni dodatak koji kreaciju čini kompletnom. Uvek prate trendove, ali ne po svaku cenu, najvažnije im je da se u odeći osećaju dobro i zadovoljno.

Lav

Lavovima ne smeta ako potroše pravo bogatsvo na garderobu i ako će u tome izgledati dobro. Vole visoku modu, odeću napravljenu od najfinijih tkanina, besprekornog kvaliteta i da ima dobar kvalitet. Neretko se dešava da Lavovi nose nešto što se niko ne bi usudio, samo da ostave utisak na okolinu.

Izvor: cosmopolitan.rs

Oceni vest:
3
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan