Humani eko kuriri u novoj akciji

Humani eko kuriri u novoj akciji

Od samog začetka, Klub ljubitelja biciklizma "Eko kurir", osim svoje osnovne delatnosti, izuzetno je aktivan i na polju humanitarnog rada.

Za nešto više od tri godine koliko "zelena ekipa" krstari ulicama Novog Sada, eko kuriri su prikupljali pomoć za ugrožene u poplavama, hranu i odeću za decu svratišta i beskućnike, čistili novosadske plaže, prikupljali školski pribor za najmlađe Novosađane i aktivno radili na podizanju ekološke svesti naših sugrađana.

Poslednja u nizu akcija potpuno je bila u skladu sa promovisanjem zdravog načina života, što je i jedan od osnovnih motiva ovih momaka i devojaka.

U organizaciji Sindikata radnika NIS-a održana je humanitarna akcija dobrovoljnog davanja krvi, a u akciji su učestvovali i brojni članovi Kluba ljubitelja biciklizma "Eko kurir".

- Uvek se rado odazovemo ovakvim pozivima. Nije nam teško da pomognemo drugima, to je ono što mi i inače radimo – kroz osmeh priča jedan od članova Kluba.

- Ovo je već peti put u nizu da se odazivamo pozivima za učešće i odazvaćemo se svaki naredni. Poznato je da mi biciklisti imamo dobru cirkulaciju – dodaje eko kurir i otkriva da Klub ima u planu realizaciju novih humanitarnih akcija, o kojima ce javnost biti blagovremeno obaveštena.

Oceni vest:
3
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan