HUMANITARNA AKCIJA PMF: Vreme je za vino i veče s Drakulom

HUMANITARNA AKCIJA PMF: Vreme je za vino i veče s Drakulom

"Vreme je za vino" i "Veče s Drakulom" nazivi su humanitarnih tematskih večeri koje u februaru organizuju studenti treće godine hotelijerstva Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo Prirodno-matematičkog fakulteta. Večeri se organizuju u okviru studijskog predmeta Animacija i logistika u turizmu, a ta lepa tradicija neguje se više od deset godina.

Prvi projekat dolazi kao najava Dana vina i ljubavi. Prvog februara u "Master-centru" Novosadskog sajma svi ljubitelji vina moći će da uživaju u degustaciji i prezentaciji vina, koja su za njih odabrali iz Udruženja somelijea Srbije, kao i kulturno-zabavnom programu uz osvrt na istorijat i nastanak vinarstva u Srbiji. Ulaznice, po 800 dinara, mogu se naručiti na broj telefona 069 630 329, svakog dana od 16 do 20 časova.

Početak te humanitarne večeri njavljen je za 20 sati, a sav novac od prodatih ulaznica biće doniran Udruženju "Plavo srce 021", za pomoć deci i roditeljima dece obolele od dijabetesa.

"Veče s Drakulom" naziv je drugog humanitarnog događaja, koji je planiran za 7. februar u saradnji s ambasadom Rumunije. Toga dana u restoranu "Ribarac" na Ribarskom ostrvu poštovaoci čuvenog grofa Drakule imaće priliku da od 20 sati iz njegovog ugla dožive povezanost rumunskih mitova s istorijom. Ljubitelji geografije i istorije, ali i svi ostali koji su zainteresovani da prođu s organizatorima kroz tradicionalno prijateljstvo Srbije i Rumunije, uživaće u kulturno-umetničkom programu uz brojne prezentacije, zanimljive činjenice i informacije.

Cena ulaznice za "Veče s Drakulom", koje uključuje i večeru, iznosi 1.000 dinara, a mogu se rezervisati na broj 069 267 19 95. Humanitarni deo posvećen je Udruženju roditelja prevremeno rođene dece "Optimistik" iz Novog Sada.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan