Humanitarna akcija "Uskršnja trpeza za beskućnike"

Humanitarna akcija "Uskršnja trpeza za beskućnike"

U okviru tradicionalne humanitarne akcije "Uskršnja trpeza za beskućnike" ove godine će 13. aprila na Trgu slobode, između 14 i 18 sati, građani Novog Sada i svi ljudi dobre volje moći da ostave hranu i odeću za novosadske beskućnike.

Prikuplja se hrana koja mora biti konzervirana (gotova jela, konzerve, vakum pakovanje, i slično) ili hrana sa deklaracijom (iz prodavnica, marketa i restorana). Beskućnicima je potrebna i letnja odeća i obuća, donji veš, čarape i sredstva za ličnu higijenu. Akciju u organizaciji porodice Popović i prijatelja je verifikovala svojim potpisom i pečatom Slavica Škrbić, direktorka Gerontološkog centra Novi Sad, u okviru koga funkcioniše Svratište za beskućnike i dom za stara i nemoćna lica u Futogu.

Ove godine organizatori posebno apeluju na najjače firme u Novom Sadu da se uključe u akciju, i doniraju hranu i donji veš beskućnicima. Pod parolom "Ajd i ti?" novosadske firme su pozvane na društveno odgovorno ponašanje, i da svojim primerom pokrenu i druge na humano angažovanje.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan