Humanitarna aukcija slika za udruženje "Vera Ljubav Nada"

Humanitarna aukcija slika za udruženje "Vera Ljubav Nada"

Udruženje građana "Vera Ljubav Nada" iz Novog Sada okuplja oko 100 članova, pre svega decu sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom, decu redovne populacije, roditelje, profesore, pedagoge i sve ljude dobre volje.

Osnovne aktivnosti udruženja usmerene su na planiranje slobodnog vremena dece sa smetnjama u razvoju i osoba sa invaliditetom. U okviru udruženja postoje mnogobrojne sekcije, među kojima su: Hor "Ison", Konjički klub  "Filipus",  "Teatar dobrih vibracija", radionica  "Dar", a osnovana je i socijalna zadruga "Filipus".

Kako bi udruženje moglo nesmetano da nastavi sa radom, potrebno je da se prikupe veća finansijska sredstva. To se posebno odnosi na rad konjičkog kluba  "Filipus" u kojem se sprovodi terapija jahanjem, za decu i mlade sa invaliditetom.

Tim povodom, članovi udruženja likovnih umetnika "LIKUM" odlučili su da poklone svoje slike koje će biti izložene u galeriji "Macut" na Spensu, u ponedeljak 25.10.2021. godine. U 19 časova počeće organizovana aukcijska prodaja slika, a sva sredstva biće namenjena konjičkom klubu  "Filipus".

Hor "Ison" i Miodrag Miša Blizanac muzički će ispratiti aukciju i svojim programom i pesmom upotpuniti događaj.

Oceni vest:
3
15

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan