Humanitarno tetoviranje na Detelinari za Miloša

Humanitarno tetoviranje na Detelinari za Miloša

Fejsbuk grupa "Za lepšu i bolju Detelinaru" i Tattoo studio "Brkovy" organizuju još jednu zajedničku humanitarnu akciju.

Humanitarno tetoviranje će se održati u petak, 3. i u subotu, 4. februara, u ovom studiju koji se nalazi u Ulici dr Svetislava Kasapinovića 20. Tetoviranje jednog od tri motiva koštaće 1.500 dinara, a od te sume, 1.000 dinara će biti uplaćeno za lečenje sedmogodišnjeg Miloša Ćelapa koji boluje od akutne limfoblastne leukemije. Takođe, u studiju će biti i kutija u koju možete ubaciti i donacije za Miloša, u skladu sa mogućnostima, ako niste zainteresovani za tetoviranje.

Malom Milošu hitno potrebna pomoć da pobedi leukemiju 


Dragi sugrađani, pozivamo vas da se priključite akciji za našeg malog sugrađanina. U pitanju su humanitarne tetovaže deteline, krune ili dva srca veličine 3x3cm koštaće 1.500 din od toga ide 1.000 din za naseg Miloša. Ukoliko ne želite da se tetovirate, biće kutija za prilog u studiju u koju možete ubaciti vas doprinos. Do tada pošaljite 1420 na 3030 – poručuje Maja Radaković iz grupe "Za lepšu i bolju Detelinaru" uz napomenu da je zakazivanje obavezno na broj telefona 060 140 26 28. 

Podsećamo, ovo nije prva akcija koju su Detelinarci organizovali u humanitarne svrhe.

FOTO: Detelinarci tetoviraju simbol svog kraja u humanitarne svrhe 

Humanitarno tetoviranje na Detelinari za malu Anđeliju 

Detelinarke oslikavaju komšijske ulaze, a novac se uplaćuje za lečenje Anđelije Jaranović

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan