Igraonica bez granica: Raj za klince, opušteno mesto za roditelje

Igraonica bez granica: Raj za klince, opušteno mesto za roditelje

Dolaskom toplih dana, naši mališani konačno ponovo mogu da uživaju u blagodetima svežeg vazduha i igri na otvorenom, a mi vam otkrivamo mesto koje ima sve sadržaje za vrhunsku i, pre svega, bezbednu zabavu – i to na samoj obali Dunava.

Urađen po najvišim evropskim standardima, dečji zabavni park "Piccolo" na Štrandu, jedno je od najomiljenijih mesta za klince i klinceze na najlepšoj dunavskoj plaži. Ovim prelepo uređenim, ograđenim prostorom dominira sedam metara visoka kula sa zatvorenim toboganom, a najmlađim Novosađanima na raspolaganju su i maštovito osmišljene penjalice, ljuljaške, modeli automobila i dr.
 

A dok mališani uživaju u igri, roditelji se mogu opustiti i bezbrižno ih posmatrati udobno zavaljeni u popularne lejzi begove, pijuckajući neki osvežavajući napitak, jer se za bezbednost njihove dece brine stručno osoblje "Piccola“, budeći kreativnost i negujući motoriku kod najmlađih na najbezbedniji način –  kroz igru i zabavu.
 

Takođe, nedaleko od Štranda, na Limanu 1 (Fruškogorska 37 – ugao Fruškogorske i Drage Spasić) nalazi se i kafe-igraonica "Piccolo“, koja mališanima nudi sve sadržaje za aktivnu i kvalitetnu zabavu (3D lavirinti, tobogani, penjalice, kućica s kuhinjom za devojčice i alatom za dečake), kao i igranje video-igrica na plejstejšnu, karaoke, te razne kreativne radionice sa stručno obučenim animatorkama.

U sklopu ove igraonice nalazi se i kafe s letnjom baštom za roditelje, kojima je omogućen i besplatan wi-fi. Ono što je posebno zanimljivo, jeste podatak da celodnevodnevna ulaznica za igraonicu na Limanu 1, koja košta 300 dinara, važi i za zabavni park na Štrandu, a u okviru oba objekta organizuju se i dečji rođendani. Više informacija potražite na broj telefona 062 262 273 ili na Fejsbuk stranici “Piccola”.

PR tekst

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan