Iskoristite priliku: Plaćene stručne prakse u inostranstvu

Iskoristite priliku: Plaćene stručne prakse u inostranstvu

Mislite da niste dovoljno kvalifikovani da baš vi steknete praktično iskustvo u inostranstvu? Maštate da nakon studija odete u drugu zemlju, primenite svoje teorijsko znanje i radite izazovan posao? Prilika za to pruža vam Global Talent program.

Kroz ovaj program dobijate mogućnost da utvrdite svoje znanje na praktičan način. Usput možete poboljšati komunikaciju na stranom jeziku koji znate, naučiti neki novi, steći mrežu kontakata iz svih delova sveta i napraviti prve jasne korake u karijeri. Praksa traje od 3 do 24 meseca, pa je na vama da odaberete odgovarajuću za sebe i nakon toga to vreme iskoristite na što bolji način.

Ono što je potrebno za ovu praksu jeste da ste student poslednje godine, idete na master ili ste završili fakultet pre manje od dve godine, a mlađi ste od 29  godina i znate engleski ili neki drugi strani jezik. Ne treba zapostaviti ni želju za radom na sebi i svojoj budućnosti, želju za upoznanje novog dela sveta i upoznavanje ljudi iz različitih kultura.

Više informacija o programu i organizaciji možete naći na Fejsbuk stranici i veb sajtu AIESEC Srbija, dok sve prakse  (Intern Abroad) i prijavu možete naći na linku.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 125 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

 

 

 

 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan