Izmene režima saobraćaja na Beogradskom keju, u Hajduk Veljkovoj i u Vojvođanskoj ulici

Izmene režima saobraćaja na Beogradskom keju, u Hajduk Veljkovoj i u Vojvođanskoj ulici

Koristeći povoljne vremenske prilike, novosadski putari sprovode intenzivne radove na popravci kolovoza, kako bi se pred zimski period unapredili uslovi za odvijanje saobraćaja na što više saobraćajnica u gradu.

Kej

U utorak 4. oktobra, počinje obnova kolovozne konstrukcije na Beogradskom keju, na deonici od drumsko-železničkog mosta do Ulice Bajči Žilinskog. Radovi će se najpre odvijati na desnoj kolovoznoj traci (do Dunava), dok će saobraćaj biti preusmeren na suprotnu traku. Radovi će biti završeni do subote, čime će se biti omogućeno nesmetano odvijanje Novosadskog maratona.

 Hajduk Veljkova

Zbog izvođenja radova na popravci kolovoza, od srede, 5. oktobra, za saobraćaj će biti zatvorena desna kolovozna traka u delu Hajduk Veljkove ulice, od Novosadskog sajma do Bulevara kralja Petra I. Saobraćaj će se odvijati dvosmerno na suprotnoj kolovoznoj traci, a dok traju radovi biće zabranjeno desno skretanje iz ulice Novosadskog sajma. Planirani završetak ove faze radova je u ponedeljak, 10. oktobra, nakon čega će se pristupiti radovima na levoj kolovoznoj traci.

Vojvođanska

Takođe u sredu, 5. oktobra, radovi će početi i u Vojvođanskoj ulici, pri čemu će doći do potpune obustave saobraćaja, koja će biti na snazi u narednih nekoliko dana, dok traje izvođenje radova na ovoj saobraćajnici.

I ovom prilikom Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije upozorava vozače da povećaju opreznost i svoju vožnju prilagode uslovima odvijanja saobraćaja u zonama radova.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Podbarac

  pre 592 dana i 10 sati

  Mozda je prostije da obavestite koje ulice NISU ZATVORENE?

  Oceni komentar:
  1
  1
 • Dimitrije

  pre 592 dana i 7 sati

  Kako iz Vladimira Nikolića izaći kolima na Bulevar oslobođenja.

  Oceni komentar:
  0
  0