JESEN U "OCTOPUSU": Školski pribor, kreativni program za decu i veliki izbor poklona

JESEN U "OCTOPUSU": Školski pribor, kreativni program za decu i veliki izbor poklona

U novoj "Univerzalovoj" knjižari, na Bulevaru oslobođenja 131 (prekoputa "Merkatora") nema čega nema. Pošto se školska godina još uhodava i mališanima svih uzrasta stalno su potrebne neke stvarčice za vrtić i školu, ovog puta smo posebnu pažnju obratili baš na ove programe. Sezona je i rođendana, a ovde ćete na jednom mestu naći sjajne i korisne poklone.

"Octopus by Univerzal" otvorio je svoja vrata krajem avgusta, a već je postao omiljeno mesto roditeljima i deci. Kako i ne bi, kad je izbor artikala ogroman i raznovrstan, cene pristupačne, a rafovi uvek puni.


ŠKOLSKI PROGRAM

Na školarce se u ovoj odlično snabdevenoj radnji zaista misli: sve što im zatreba za školu, pronaći će baš ovde, a pritom uvek mogu da biraju šta im najviše odgovara iz velike i kvalitetne ponude.


Neverovatan izbor flomastera, drvenih i voštanih bojica, kreda, mase za modelovanje, geografskih karata, atlasa, pribora za muzičko olakšaće svakom đaku nabavku, ali i neminovne školske obaveze.


Ogroman raf na kojem su poređane makaze, globusi, blokovi, vežbanke, tempere, tuševi, sunđeri, četkice, palete i ostali pribor za likovno poziva na kreativnost čak i one koji nisu umetnički tipovi.


Učenicima su tokom cele školske godine potrebni i lenjiri, lepak, uvijači, pribor za tehničko, računaljke, grafitne i hemijske olovke, zarezači, gumice... A, toga je ovde na pretek.

Školovanje ne može da se zamisli bez svesaka, a u "Octopusu" ih ima svih veličina i vrsta. Naravno, svoje mesto su našle i peratonice i rančevi i verujemo da će odabir predstavljati pravi užitak.

KREATIVNI PROGRAM ZA VRTIĆE

U današnjem obrazovnom sistemu danas se puno prostora daje razvoju kreativnosti kod dece, pa se od ranog vrtićkog uzrasta preporučuju razne aktivnosti koje to neguju i pospešuju.

U kreativnom kutku ove knjižare inspiraciju za stvaranje dobiće i mali i veliki, jer je ponuda materijala izuzetna.


Dekorativne konfete, cvetići, cirkoni, šljokice, brojevi i slova, perle za nizanje, štipaljke, mašnice, ukrasni selotejp, plišane trakice, kugle od stiropora
prosto mame na seckanje, lepljenje, oblikovanje...


Dekorativni kartoni, papiri, filc, guma, kartoni, Eva pena i drugi kraft materijali
pospešiće svako stvaranje, kako vrtićke dece, tako i školaraca, a nema sumnje da će u nastajanju kreativnih stvarčica uživati i mame, tate, bake...

MESTO GDE ĆETE UVEK NAĆI ADEKVATAN POKLON

Početak jeseni i ponovna okupljanja društvanca iz grupe ili razreda doneli su i učestale proslave rođendana, pa je malo-malo potrebno kupiti neke poklončiće.

Nema se uvek puno vremena za to, pa je korisno znati da na jednom mestu sigurno nalazite lep, koristan, interesantan poklončić za svaki dečiji uzrast.


Pored nabrojanih artikala iz prethodne dve grupe, koji uvek mogu poslužiti za darivanje drugara, na raspolaganju su i spomenari, ukrasni blokčići i peratonice, ramovi za slike, igračke, čestitke...


Veoma je bogat i "Party program", pa će i mali slavljenici pronaći divne detalje koji će im upotpuniti proslavu: balone, kartonske čaše i tanjire, slamčice, duvaljke, kapice...


Podsećamo, brend "Octopus by Univerzal" čine "Octopus educational", "Octopus professional", "Octopus party", "Octopus extreme" i "Octopus creative". Već iz samih naziva jasno je da tu mnogo toga za sebe pronalaze poslovni ljudi, roditelji i deca, kreativci, sportisti, avanturisti, organizatori događaja i svi oni koji uživaju u kvalitetnoj kupovini.

Radno vreme knjižare je od 8 do 20 časova, svakog radnog dana, kao i subotom.

Oceni vest:
7
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Ево шта нема

    pre 932 dana i 6 sati

    На пример, нема лубеница са сенфом.

    Oceni komentar:
    0
    1