JKP "Put": Novi asfalt na Adicama

JKP "Put": Novi asfalt na Adicama

Sa stabilizacijom vremenskih prilika, građevinske ekipe Javno komunalnog preduzeća "Put" izašle su na teren i po nalogu nadležne gradske uprave započele radove na asfaltiranju nekoliko ulica u naselju Adice.

Prva u nizu bila je ulica Desanke Maksimović u kojoj je kolovoz, posle snega i kiša tokom zime, bio u vrlo oštećenom stanju.

Završeno je asfaltiranje i nekoliko poprečnih ulica: Kralja Milana, Čerevićka, deo Sime Milutinovića Sarajlije, Danila Medakovića, Šumska i Rahele Ferari.

Nakon postavljanja asfaltnog sloja sledi uređenje bankina struganim asfaltom u svim ovim ulicama a trenutno se ovaj posao obavlja u Danila Medakovića.

Ekipe "Puta" rade i u Kovilju, Budisavi i Kaću gde se intenzivno rade sanacije oštećenja na kolovozu, na linijama gradskog prevoza, a u Futogu i iskop putnih kanala.

U Stepanovićevu je u ulici Biće Kesića izrađen usporivač brzine od asfalta.

Po inspekcijskim nalozima, obavljen je veliki broj intervencija na sanaciji oštećenja na pešačkim stazama u Filipa Višnjića, Augusta Cesarca, Šumadijskoj, kao i na kolovozima na Bulevaru cara Lazara, Fruškogorskoj, Mičurinovoj, Paje Radosavljevića, Bože Kuzmanovića i drugim ulicama.

Izvor: JKP "Put"

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan