JKP "VODOVOD I KANALIZACIJA": Okončane restrikcije vode u Novom Sadu

JKP "VODOVOD I KANALIZACIJA": Okončane restrikcije vode u Novom Sadu

Okončane su restrikcije vode u Novom Sadu i prigradskim naseljima, jer su radnici sinoć uspeli da završe posao na prespajanju cevovoda sa novosadske i sremske strane na novi Žeželjev most.

Kako saopštavaju u Javnom komunalnom  preduzeću "Vodovod i kanalizacija” dovodnik je prethodnih 19 godina išao preko montažno-demontažnog mosta koji više nije u funkciji te je sve ovo bilo neophodno uraditi da bi se Novom Sadu i prigradskim naseljima u budućnosti obezbedilo redovno vodosnabdevanje.

 

 

- Svim sugrađanima se ovom prilikom zahvaljujemo na strpljenju i razumevanju zbog kompleksnih i zahtevnih radova koji su neprekidno trajali i doveli do restrikcija vode, kako bi se posao što pre završio. Takođe, zahvalnost dugujemo i našim sjajnim kolegama iz JKP-a "Vodovod i kanalizacija", kao i izvođaču radova čiji su radnici u borbi s otežanim vremenskim uslovima i tehnički komplikovanim poslom uspeli da odgovore izazovu i završe posao pre predviđenog roka – saopštavaju u tom preduzeću i dodaju da se sve restrikcije u vodosnabdevanju obustavljaju i sistem ulazi u proces normalizacije.

 

 

Dalje napominju da su u narednom periodu moguće havarije na vodovodnoj mreži iz razloga višednevnih niskih temperatura koje mogu da dovedu do pucanja cevi, ponovnog puštanja vode u sistem pod normalnim pritiskom, kao i stvaranja vazdušnih džepova na pojedinim delovima mreže. Svi koji i dalje nemaju vodu, kako saopštavaju u "Vodovodu i kanalizaciji" mogu to da prijave Kontakt centru na imejl:  ili na broj telefona 0800/333 021, kažu svoju tačnu adresu i kontakt telefon kako bi ekipa stigla na teren.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • dejan jovanovic

    pre 1949 dana i 21 sat

    Dobri ste nije bilo puno nestanaka vode iako sam ja na 5 spratu pozdrav

    Oceni komentar:
    1
    1