Još uvek se ne zna kad će biti otvoren rekonstruisani Dom zdravlja na Limanu

Još uvek se ne zna kad će biti otvoren rekonstruisani Dom zdravlja na Limanu

Za sada nije poznato kada će ponovo početi sa radom Dom zdravlja "Liman" koji je zatvoren za građane skoro 600 dana iako su građevinski radovi gotovi.

U Upravi Doma zdravlja "Novi Sad" za 021.rs navode da je u toku unošenje medicinske opreme i nameštaja, ali da ne mogu da im kažu kada će objekat početi sa radom.

Oni su istakli da će javnost biti obaveštena čim bude obavljeno sve što je neophodno da ambulanta počne da radi i dodali da je njihova želja da građani što pre počnu da koriste ovu ambulantu.

Kako podseća Radio 021, građevinski radovi, koji su kasnili mesecima zbog vanrednog stanja i problema sa isporukom građevinskog materijala iz inostranstva, završeni su krajem avgusta i tada je najavljeno da će ambulanta na Limanu uskoro početi da radi, ali bez konkretnog datuma, već samo uz procenu da bi to trebalo da bude krajem septembra.


Rekonstrukcija ambulante je koštala više od 931 milion dinara sa PDV-om, što je oko 100 miliona više od prvobitne cene sa javne nabavke. Nov nameštaj i drugi poslovi će koštati još oko 50 miliona dinara.

Prvobitan rok za završetak radova bio je 400 dana i istekao je u martu, te je tada produžen za još 150 dana, napominej 021.rs.

Oceni vest:
5
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Dajte fakture na uvid

    pre 927 dana i 8 sati

    Kako se ne zna? Zna se. Kad predsednik nađe vremena za slikanje.

    Oceni komentar:
    2
    13
  • Milan

    pre 925 dana i 23 sata

    Ako je rekonstrukcija završena,čeka se izborna kampanja! Tako i bazen a Vučević kreči fasade,vozi bicikl i peče rakiju! "Budže" se odavno leče po privatnim klinikama a boranija raja neka čeka!

    Oceni komentar:
    0
    7
  • Samo toliko

    pre 925 dana i 15 sati

    Ne čeka se 23. Oktobar, Dan Oslobođenja Novog Sada, niti se čeka neki novi izmišljeni praznik, kad su četnici ginuli na Sremskom frontu i posle oslobađali Novi Sad.
    Čeka se neko za slikanje i saveti marketinške grupe SNS-a.
    Nemojte ni jednog trenutka zaboraviti izjave sa kraja 2019-te godine, kada je predsednik te partij u javnost saopštio informaciju o stanju na njihovom računu - preko 2 miliona evra u dinarima.
    Partija kao fabrika, zarađuje li zarađuje.
    Sa tim novcem se može kupiti jak marketinški tim.

    Oceni komentar:
    0
    6