Jutarnja kupovina za starije od 65 godina i ove nedelje u prodavnicama Univerexport grupe

Jutarnja kupovina za starije od 65 godina i ove nedelje u prodavnicama Univerexport grupe

Grupa Univerexport (Univerexport i Trgopromet) otvara vrata svojih prodavnica za građane starije od 65 godina u nedelju, 5. aprila, periodu od 4 do 7 časova ujutru, u 83 prodajna objekta.

Prodajni objekti dočekace potrošače u potpunosti popunjeni svim namirnicama. Od osnovnih životnih namirnica, do sredstava za higijenu, upakovane i konzervirane hrane, voća i povrća, kao i najtraženijih artikala i svega ima u dovoljnim količinama, kažu u Univerxportu, te apeluju na držanje rastojanja i pridržavanje ostalih zdravstveno-bezbednosnih mera.

– Cilj naše kompanije, pored obezbeđivanja kontinuiteta nabavke i prodaje robe jeste bezbedna kupovina, ali ispred svega i pre svega, bezbednost naših zaposlenih koji su naši istinski heroji. Maske, dezinfekciona sredstva, barijere na kasama, nalepnice na podu koje komuniciraju rastojanje, interni razglas u radnjama, sve je u skladu sa pravilima o bezbednosti, a sam stepen higijene u radnjama je podignut na najveći mogući nivo – navodi se u saopštenju. 

Prodavnice koje su otvorene za starije od 65 godina mogu se videti na zvaničnim sajtovima grupe: www.univerexport.rs i www.trgopromet.rs.

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan