KCV: Preminula Teodora Kaćanski, žrtva pucnjave na Telepu

KCV: Preminula Teodora Kaćanski, žrtva pucnjave na Telepu

Novosađanka Teodora Kaćanski (30), u utorak uveče, oko 20.30, podlegla je teškim povredama – potvrđeno je sinoć u Kliničkom centru Vojvodine.

Nesrećna devojka je, posle četvorodnevne borbe za život, podlegla povredama koje joj je u subotu uveče naneo nepoznati napadač, ispalivši u nju više od pet metaka u Vardarskoj ulici na Telepu, dok se nalazila za volanom parkiranog "rendžrovera", beogradskih tablica. Policija još traga za napadačem.

I dalje se pretpostavlja da su meci, koji su nesrećnu devojku pogodili u vrat, stomak i ruku, bili namenjeni njenom momku Nenadu S. (39), koji je samo nekoliko trenutaka pre pucnjave izašao iz džipa i otišao u stan. Teodora je sa suvozačevog, prešla na mesto za volanom, nameravajući da preparkira kola.

Ispituje se i da li eventualno postoji razlog zbog kojeg bi neko želeo da likvidira devojku, saznaju nezvanično "Novosti". Verovatnoća je i da je ispaljivanjem hitaca u Teodoru Kaćanski, neko želeo da zastraši njenog momka, koji iza sebe ima oko 15 krivičnih prijava, uglavnom, zbog imovinskih dela, džeparenja i prikrivanja.

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan