KCV raspisao tender za izgradnju nove Klinike za infektivne bolesti u NS

KCV raspisao tender za izgradnju nove Klinike za infektivne bolesti u NS

Klinički centar Vojvodine (KCV) raspisao je tender za izradu projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju objekta Klinike za infektivne bolesti u Novom Sadu.

Projektno-tehnička dokumentacija potrebna je za nove objekte broj 29 i 30 koji će biti bruto površine od po 1.875 metara kvadratnih, kao i veze između ova dva objekta čija je površina 1.500 m2. Tako će ukupna površina novoprojektovanog objekta biti oko 5.250 kvadratnih metara, saznaje "Nova ekonomija".

Izabarani ponuđač treba takođe da izradi i projekat za rušenje i uklanjanje postojećih objekata broj 29 i 30.

Procenjena vrednost ove javne nabavke je 10,5 miliona dinara, a rok za podnošenje ponude je 8. novembar.

Zadatak za izabranu firmu je da izvrši vizuelno snimanje postojećeg stanja objekata podzemne i nadzemne infrastrukture i svih prostora i sadržaja, izradi projekat rušenja objekata, elaborat o geotehničkim uslovima terena, kao i 3D katastarsko topografski snimak u odgovarajućem obliku.

Dalje je potrebno izraditi tehnološki projekat funkcionisanja Klinike 29 i 30, i tek nakon potpisanog tehnološkog projekta od strane ovlašćenog lica Naručioca nastaviti sa daljom izradom projektne dokumentacije.

Nakon toga, sledi izrada idejnog rešenje za objekat broj 29 i objekat broj 30 (IDR), dobijanje saglanosti investitora na navedeno rešenje, pribavljanje lokacijskih uslova..

Kliniku za infektivne bolesti čine tri objekta međusobno povezana toplom vezom u prizemlju.

Predmet projektnog zadatka su zgrade broj 29 i 30 locirane u centralnom delu parcele, dok objekat 50 koji se nalazi između objekta broj 29 i 30, nije predmet projekta, piše u dokumentaciji. 

Od ponuđača se traži da ima ostvaren poslovni prihod od najmanje 20 miliona dinara iz predmetnih usluga projektovanja, kao i da u poslednje tri poslovne godine za koje su dostavljeni podaci nije iskazao gubitak u poslovanju.  

U dokumentaciji se navodi i da razvojni program ove ustanove predviđa i Odeljenja za intenzivnu terapiju bolesnika prema principima savremenog lečenja ovih kategorija bolesnika, kao i osnivanje gastroenterološkog kabineta pri Odeljenju za gastrointestinalne infekcije. 

Projekat izgradnje objekata Klinike za infektivne bolest, objekat 29 i 30, Kliničkog centra Vojvodine sprovodi se prema planu Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Vlade.

Kako se navodu na sajtu Kancelarije za javna ulaganja, ugovorena vrednost radova je 593 miliona dinara. 

Izvor: Nova ekonomija

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan