Klupa u obliku sladoleda stigla na Detelinaru: Mišljenja komšija podeljena

Klupa u obliku sladoleda stigla na Detelinaru: Mišljenja komšija podeljena

Kao pobednik karaoke bitke održane u okviru Festivala uličnih svirača, Ivan Raguž osvojio je klupu u obliku sladoleda za svoj kraj, a danas je ona konačno stigla na Detelinaru.

-Posebno mi je drago što je klupa otišla na Detelinaru jer je centar urbano sređen, a u ovom delu grada fali klupa. Sledeće godine ćemo isto organizovati takmičenje u karaokama i imaćemo nagrade u većem obimu pošto je to važno za mesne zajednice. Čestitam pobedniku - rekao je direktor Festivala uličnih svirača Borislav Beljanski.

Članovi žirija objasnili su da je odluka bila teška i da se do poslednjeg trenutka nije znalo ko će biti pobednik.

-Odlučio je šarm, scenski nastup i dobar glas - rekao je član žirija Slavko Matić.

Pobednik Ivan Raguž osvojio je klupu za svoj kraj, ali mišljenja komšiluka o njenom izgledu su podeljena.

- Čuo sam od komšija da se nekima sviđa, neki misle da je sarkofag, a neki ni ne znaju o čemu se radi. U nedelju ćemo se okupiti mi iz komšiluka i napraviti roštilj da proslavimo. Zahvaljujem se žiriju, znam da je konkurencija bila jaka - rekao je Ivan.

Oceni vest:
3
3

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Nenad

  pre 2141 dan i 12 sati

  sledece godine kao nagrada za pobednika karaoke-a...asfaltirano 100m puta ili postavljeno 3 kante za smece ili zamenjena sekcija od 10m azbestne cevi za vodu sa plasticnom...zar moramo da idemo na tahmicenja kako bi osvojili osnovne stvari koje grad treba da obezbedi !?

  Oceni komentar:
  0
  8