Kod Zemuna kamenovani "Soko" i BG voz

Kod Zemuna kamenovani "Soko" i BG voz

Danas oko 16.20 časova došlo do ponovnog kamenovanja brzog voza "Soko", kao i BG voza koji je krenuo iz stanice Zemun za Lazarevac, saopšteno je iz kompanije "Srbija voz".

Kako se dodaje, vozovi su kamenovani pri izlasku iz stanice Zemun.

Pregledom vozova od strane vozopratnog osoblja, ustanovljeno je da postoje manja oštećenja na vozovima i vraćeni su u redovan saobraćaj, stoji u saopštenju.

"Srbija Voz" osuđuje kamenovanje vozova od strane za sada nepoznatih počinilaca.

"MUP Republike Srbije u saradnji sa Srbija Vozom odmah je preduzeo sve potrebne mere da se pronađu počinioci ovog krivičnog dela. Ovakvo ponašanje predstavlja vandalski čin i izuzetnu opasnost po bezbednost svih učesnika u saobraćaju. Uništavanje železničke infrastrukture sprečava redovno odvijanje železničkog saobraćaja", navodi se u saopštenju kompanije.

Dodaje se da se ovakvim vandalskim činom na prvom mestu ugrožava bezbednost putnika i železničkog saobraćaja, ali da se istovremeno nanose i velike štete železničkoj imovini.

"Srbija Voz" a.d. apeluje na građane da se ponašaju savesno i odgovorno kako bi se železnički saobraćaj odvijao neometano, zaključuje se u saopštenju.

Oceni vest:
4
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Možeš kako hoćeš ali ne dokle hoćeš

  pre 673 dana i 7 sati

  Jednom, dva puta, tri puta... ako to mrzi Policiju, neće mrzeti neku grupu mladih nacionalista da ih čekaju, čekaju...

  Oceni komentar:
  1
  4
 • Telepodrodjenja

  pre 673 dana i 6 sati

  Pronaći budaletine...

  Oceni komentar:
  0
  5