Konferencija "Biznis priče" 5. i 6. aprila u Kongresnom centru Master

Konferencija "Biznis priče" 5. i 6. aprila u Kongresnom centru Master

U Novom Sadu uskoro nas očekuje najveća biznis konferencija u regionu – "Biznis priče", koja će se održati 5. i 6. aprila u Kongresnom centru Master.

Revolucija koja je nastala kroz podkast sada se prenosi na konferenciju, jer će predavači biti neki od najpoznatijih gostiju podkasta "Biznis priče". Vodeći stručnjaci iz Srbije i regiona, govoriće o biznisu, o svojim poslovnim počecima, o trendovima, kao i kakvi nas to poslovni izazovi očekuju u ovoj godini i kako se što bolje pripremiti i odgovoriti na njih. Teme predavanjana konferenciji su raznolike, a neki od potvrđenih govornika su Vladimir Đukanović (Filozof sa Wall Streeta), Ajdin Brković (Monetize ad), Branko Babić (Phi Academy/Preduzetnik godine), Dragan Vojvodić (Sendler), Milena Đuričić (Videomite), Milan Mandarić (Sanmina), Nemanja Antić (Military shop) i mnogi drugi.

Umrežavanje, kreativno razmišljanje i donošenje odluka biće na vrhu dnevnog reda i to kroz diskusije i radionice sa stručnjacima. Učesnike očekuje preko 20 predavača, 500 preduzetnika iz regiona, i dve velike žurke. Konferencija je namenjena svima koji žele da nauče nešto novo o biznisu, kao i da se povežu sa potencijalnim partnerima ili klijentima.

Pitao sam se zašto u Srbiji ne postoji biznis konferencija sa zanimljivim gostima, organizovanim umrežavanjem i dobrim provodom. Odgovor nisam našao i zato sam odlučio da napravim baš takvu konferenciju – kaže Vladimir Stanković, osnivač Biznis priča.

Karte za konferenciju je moguće kupiti do 20. marta, odnosno do popunjavanja kapaciteta. Ovo je link za kupovinu ulaznice.

Konferencija "Biznis priče" organizuje se uz podršku "BIT Event-a". Pokrovitelji konferencije su Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam kao i Grad Novi Sad.

Više informacija o predstojećoj konferenciji možete pronaći na njihovom sajtu.

 

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan