KOŠNICA PRIJATELJSTVA: Begečka jama puna vrednih pčelica

KOŠNICA PRIJATELJSTVA: Begečka jama puna vrednih pčelica

U kampu za decu bez roditelja i adekvatnog roditeljskog staranja "Košnica prijateljstva" na Begečkoj jami trenutno boravi više od pedeset mališana.

O njima brinu volonteri, vaspitači i predavači koji su im organizovali različite sportske aktivnosti, kao i ekološke i kreativne radionice.

Prva grupa dece stigla je u kamp 9. avgusta i biće tu do 15. avgusta, dok 16. avgusta dolazi druga smena u kojoj se očekuje sličan broj mališana koji će biti u kampu do 22. avgusta, navodi se u saopštenju "Košnice".

Povodom 15 godina kampa, ove godine je organizovan i dečiji pozorišni festival "Pozorište na otvorenom Radosno detinjstvo". U okviru ovog festivala moći ćete da pogledate pozorišne predstave, da učestvujete u pozorišnim radionicama, prisustvujete animacijama i uživate u trikovima mađioničara. Ulaz na festival je donacija koju ćete ubaciti u kutiju na ulazu, a to može biti knjiga ili društvena igra za drugare iz Kampa.

PROGRAM FESTIVALA: Nakon jučerašnjeg druženja sa  Željkom Veseljkom, Tandžom Narandžom, Oljom Zoljom i Zlatom Salatom, danas, 13. avgusta, od 19.30 Slavica i TIM animatorI, izvešće predstavu "Princeza Drnda", dok će od 20.30 Pozorište Vilin konjic odigrati "Šumski orkestar". U sredu, 14. avgusta, od 19.30, deca će uživati uz Studio Željko Veseljko i predstavu "Čorbica bal", a od 20.30 će se družiti sa Slavicom i Tim animatorima.
Posle 3 dana pauze, drugu grupu dece, 17. avgusta će zabavljati, od 19.30 Pozorište Teatrilo predstavom "Bez alata nema ni zanata", dok će Cvetin Aničić od 20.30 izvesti komad "Simfonija u F duru iliti mala lekcija protiv šunda". Za ponedeljak, 18. avgust od 19.30, Kreativni studio "Čarolija" prvo će organizovati radionicu Impro teatar, a zatim, od 20.30, odglumiti predstavu "Kuva se, kuva". U utorak, 19. avgusta, Pozorište Vilin konjic izvešće "Šumski orkestar" od 19.30 a zatim će, od 20.30, Cvetin Aničić odigrati predstavu "Vitamini zdravi fini". U sredu, 20. avgusta, svoje trikove će pokazivati mađioničar Volare, od 19.30 dok će i druga grupa dece, sat kasnije uživati u druženju sa Željkom Veseljkom i Tandžom Narandžom. Poslednje večeri kampa, 21. avgusta, od 19.30 Studio Željko Veseljko odigraće predstavu "Ostrvo sa šlagom" dok će se od 20.30 mališani družiti sa Slavicom i Tim animatorima.


Više detalja o radu organizacije možete pronaći na njihovom sajtu i na Fejsbuk stranici.

Oceni vest:
5
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan