KOVAČICA: Pretučeni profesor odbacio navode o "ličnom sukobu"

KOVAČICA: Pretučeni profesor odbacio navode o "ličnom sukobu"

Profesor engleskog jezika Goran Herling, kojeg je u dvorištu njegove kuće u Kovačici pretuklo više napadača, izjavio je da su mu neprihvatljive tvrdnje pojedinih medija, da je pretučen jer je vređao devojku jednog od napadača.

Policija je zbog ovog incidenta uhapsila Leonarda Pastora (29) iz okoline Pančeva, koji se sumnjiči da je 31. avgusta pretukao Gorana Herlinga, dok su mediji objavili da "motiv tog napada nije političke prirode, već da je u pitanju privatni sukob".

- Sa koleginicom nisam imao nikakav konflikt tokom godina rada u gimnaziji, a izbegao sam tu mogućnost i prilikom njenog verbalnog nasrtaja na mene, odmah po dolasku na posao, ispričao je Herling.

Prema njegovim rečima, on ne prihvata ni priču plasiranu u tabloidima da je "dečko koleginice rešio da uzme stvar u svoje ruke", zbog navodne uvrede koju joj je uputio.

- Zašto bi dolazio noću, a ne preko dana? Zašto bi došao u moju kuću, a ne u školu? Zašto je sa sobom vodio drugove, umesto da dođe sam? I na kraju, zašto bi raspravljao on, a ne direktorka škole koja ima obavezu da bude medijator? Ja njenog dečka niti sam poznavao, niti znao da ga uopšte i ima, ispričao je Herling.

Opširnije o ovoj temi pročitajte ovde

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan