LABORATORIJSKA DIJAGNOSTIKA: "ST Medicina" pruža usluge uzorkovanja i ispitivanja biološkog materijala u okviru svoje ustanove

LABORATORIJSKA DIJAGNOSTIKA: "ST Medicina" pruža usluge uzorkovanja i ispitivanja biološkog materijala u okviru svoje ustanove

Laboratorijske analize su, s vremena na vreme, neophodne svima nama. Bilo da je potrebno da se proceni naše zdravstveno stanje, prati tok bolesti ili efikasnost terapije, neophodna su određena laboratorijska ispitivanja i dijagnostičke metode, bez kojih ne bi bilo preciznih rezultata. Saznanje da se jedna od najsavremenije opremljenih laboratorija nalazi na najprometnijem novosadskom bulevaru, može svima da bude od koristi.

Budući da zavod za zdravstvenu zaštitu radnika "ST Medicina" Novosađanima obezbeđuje preglede i konsultacije lekara iz različitih oblasti medicine, kao i dijagnostiku i lečenje uz pomoć najsavremenijih aparata, očekivano je da svoje usluge kompletira i laboratorijskom dijagnostikom.


Laboratorija "ST Medicine" pokriva sledeće oblasti:

  • biohemija
  • hematologija
  • hemostaza
  • imunologija
  • endokrinologija
  • određivanje tumor markera
  • analiza urina i fecesa


Najnovije tehnologije i stručan, iskusan I ljubazan tim zaposlenih obezbeđuju brzu i ugodnu uslugu, kao i tačne, precizne i pouzdane rezultate.


Uzimanje uzorka krvi
je jedna od najčešće zahtevanih laboratorijskih usluga, pa iz tog razloga na sajtu "ST Medicine" možete pročitati detaljno uputstvo o tome kako se pripremiti i šta očekivati tokom postupka uzorkovanja. Takođe, tu možete saznati kako da se pacijent pripremi za analizu urina, stolice, određivanja gvožđa u krvi, uzimanje uzorka za prolaktin ili test opterećenja glukozom (OGTT).


S obzirom na to da su prevencija i rana dijagnostika kroz sistematske i ciljane preglede po indikaciji oblasti usluge na koje se u "ST Medicini" stavlja poseban akcenat, logično je da laboratorijske analize često koriste kao sastavni deo preventivnih paketa  moraju biti usklađene sa najvišim mogućim nivoom.

Dodatne pogodnosti su i specijalni popusti za pacijente korisnike specijalističkih usluga ustanove, penzionere i nezaposlene.


"ST Medicina" sa svojom laboratorijom nalazi se na jednoj od najboljih lokacija u gradu, na Bulevaru oslobođenja 79 (pored nekadašnje zgrade “Dnevnika”), sa pristupačnim parkingom. Brojevi telefona su 060 530 7766, 021 215 5680 i 021 215 5681, a više informacija možete pogledati na sajtu zavoda.

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan