LIMAN: Napao lekara i lomio inventar u Domu zdravlja

LIMAN: Napao lekara i lomio inventar u Domu zdravlja

Suprug pacijentkinje juče je u Domu zdravlja u Službi opšte medicine na Limanu verbalno vređao lekara, rušio inventar i šutirao vrata ordinacije.

Kako saznaje "Alo", incident u Domu zdravlja dogodio se oko 16 sati, kad je suprug pacijentkinje, dok je ona boravila u čekaonici, nepozvan ušao u ordinaciju lekara i najpre ga verbalno napao.

- Lekar je zamolio supruga da sačeka i da će njegovu ženu pregledati čim izađe pacijent koji je već bio u ordinaciji. Ni to ga nije smirilo i počeo je da šutira vrata ordinacije i da ruši inventar u hodniku. Ubrzo nakon toga došao je službenik obezbeđenja i zamolio ga da napusti zgradu, što je on uz pogrdne reči i uradio – saopštavaju iz Doma zdravlja.

Kako napominju svi hodnici su pod video nadzorom i kamera je sve zabeležila.

U Domu zdravlja kažu da pacijentkinja nije imala nijedan znak hitnosti, te da joj je izmerena telesna temperatura koja je bila u nivou  normalne, i da nije imala povrede.

- Ovo je kap u moru napada na naše lekare i medicinsko osoblje na koje smo više puta upozoravali javnost. I pored dobre volje koja je u ovom slučaju pokazana od strane našeg lekara, suprug pacijentkinje je verbalno napadao sve prisutne i rušio inventar, tako da ostaje nada da se ovakvi slučajevi više neće događati, i da će naši lekari moći u miru da obavljaju svoju dužnost, leče ljude – zaključuju u Domu zdravlja.

Oceni vest:
0
5

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan