Manifestacija „U susret praznicima“ na Trgu republike

Manifestacija „U susret praznicima“ na Trgu republike

Manifestacija „U susret praznicima“, koju organizuje JKP „Tržnica“, održaće se od 25. do 29. decembra, na Trgu republike, umesto kao u prethodne dve godine u Katoličkoj porti.

- Na Trgu će biti postavljena festivalska bina, a program će svakoga dana počinjati u 17 časova. Prvi deo programa biće usmeren ka našim najmlađim sugrađanima. Pored predstava koje će za njih biti organizovane, mališani će uzeti i aktivno učešće u programu kroz horove, plesne grupe i slično. Kako veče odmiče, program se prilagođava nešto starijima, te primat preuzimaju tamburaški orkestri i bendovi, a završetak programa predviđen je za 21 sat – kažu u „Tržnici“.

Na ovoj novogodišnjoj pijaci biće postavljene živopisne drvene kućice u neposrednoj blizini bine, u kojima će proizvode izlagati vinarije, proizvođači slatkiša, domaće kuvane hrane, prirodnih sokova, ručno rađenih ukrasa i mnogi drugi.

Novina u odnosu na prethodne godine jeste što će ovoga puta i nedavno otvorena „Organska ulica“ na Ribljoj pijaci biti deo manifestacije. Svakoga dana od 10 do 12 sati proizvođači organske hrane će u ovom delu pijace promovisati koncept organske ishrane kroz predavanja, odnosno degustaciju i prodaju interesantnih jela.

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan