"Mašnica za Teodoru": Humanitarna akcija u subotu na Štrandu

"Mašnica za Teodoru": Humanitarna akcija u subotu na Štrandu

Akcija pod nazivom "Mašnica za Teodoru" biće održana u subotu 18. juna na centralnom platou Štranda, od 18 do 20 časova.

Planiran je bogat dečiji program u kojem će učestvovati deca iz plesnih škola folklora, hiphopa, džez baleta, kao i balerine. Predviđena je i revija dečijih frizura. Svi posetioci Štranda koji u subotu daju dobrovoljni prilog za Teodorino lečenje dobiće na poklon mašnicu i broj sa kojim će učestvovati u tomboli za koju je vredne nagrade obezbedio lokalni frizerski salon.

Podsetimo da je Teodora Milić šestaestogodišnja devojka iz Novog Sada obolela od retkog oblika leukemije. Za njeno lečenje u Nemačkoj, na koje je upravo otputovala, potrebno je obezbediti ukupno 138.000 evra. Radnici "Gradskog zelenila" nedavno su se odrekli jedne dnevnice za Teodorino lečenje (476.333 dinara u neto iznosu), a na Štrandu je tokom akcije "Humani ponedeljak“ prikupljeno još 263.000 dinara.

- Iskreno se nadamo da će ljudi dobre volje, među koje sigurno spadaju Novosađani, uspeti da prikupe još oko 88. 000 evra, koliko trenutno nedostaje za kompletno lečenje metodom matičnih ćelija, i da će nam se Teodora iz Nemačke vratiti potpuno zdrava. To će svima nama koji učestvujemo u akciji biti najveća satisfakcija, poručuju iz JKP "Gradsko zelenilo". 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan