"Mercedes" na pešačkom prelazu, "pauk" odustao od nošenja

"Mercedes" na pešačkom prelazu, "pauk" odustao od nošenja

Sinoć se na Bulevaru Evrope u Novom Sadu dogodio incident kada su radnici pokušali da odnesu automobil marke "mercedes" parkiran nasred pešačkog prelaza.

Kako piše na Instagram profilu 192_rs, kada su krenuli da dižu automobil, pojavila se njegova vlasnica, "izvesna starija žena sa imenom Nina, koja je navodno supruga političara, ali za sada nije poznato kog".

Navodno je počela da vređa radnike i da im preti, a sve vreme pokušavala je nekog da dobije. Automobil je na kraju spušten i bahata žena pomerila ga je na drugo mesto – piše na objavi na kojoj su pratioci pozvani da u komentarima napišu ukoliko znaju koje vlasnik vozila.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

U komentarima je, standardno, bilo svega i svačega...

Ako bi neko otvorio istragu ko je koga zvao i protivzakonito uticao da se vozilo spusti, ja bih verovao u bolje sutra – napisao je Stefan.

Gosn_sorgic je za kažnjavanje radnika "Parking servisa": "Treba da dobiju otkaz jer ne rade svoj posao kako treba...". Nekoliko ljudi mu je odgovorilo da bi radnici možda dobili otkaz i da su odneli atuiomobil, a dobili smo i sličan primer:

Ispred ekonomskog ulaza (pokretna vrata na kojima stoji znak da tu nije dozvoljeno parkiranje) firme u kojoj radim parkiran beli BMW džip... Dvadesetak minuta naše službeno vozilo ne može da uđe i na kraju zovemo "Parking servis". Dolaze i policajac koji je bio sa njima, kada je video vozilo, umesto da ga diže zove šefa da ga pita sme li da ga odnese. Uprkos našem insistiranju da obave posao zbog kog su pozvani vozilo su odneli tek nakon što je šef proverio čije je vozilo i da li sme da ga nosi! E u takvoj zemlji živimo, sa narodom koji bira ovakav ološ. Na zdravlje – zaključio je medolino_60

Pojedini komentatori spekulišu da tablice sa oznakom "DON" imaju automobili koji su u vlasništvu poznate pevačice Dragane Mirković te da ih imaju automobili koji su navodno kupljeni kod nje dok drugi objašnjavaju da je DON oznaka za nemački grad Donauwörth.

Ko god bio, načinio je prekršaj, radnici preduzeća kog svi plaćamo su pokušali da obave svoj posao, bili su verbalno napadnuti, a nakon toga nisu završili posao zbog kog su došli,

Zakon je isti za sve, zar ne?

Oceni vest:
23
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Серафим

  pre 78 dana i 19 sati

  То у Њемачку отишло у каљачама, па дође овде да се бахати..... Наравно, не мислим на све гастарабајтере, али ових полуписмених има највише, и сви имају неког кума у посланичкој клупи, а ова има изгледа и нешто више од кума...

  Oceni komentar:
  1
  48
 • sudija Roy Bean

  pre 78 dana i 18 sati

  Da se ja pitam, ugasio bih "Parking servis". Baš mi idu na živce. Ko se slaže neka klikne "LIKE". ;)

  Oceni komentar:
  7
  217
 • Sremac

  pre 78 dana i 17 sati

  Genijalci pokupe auto od 500 EUR koji nikom ne smeta, ali X6 na pesackom to nema sanse.

  Oceni komentar:
  2
  104
 • Gastarbajter

  pre 78 dana i 17 sati

  DON - Donau-Ries, Bavarska...nije tesko guglati tablice, ako su te iz Nemacke

  Oceni komentar:
  2
  26
 • Gastarbajter

  pre 78 dana i 16 sati

  A ovo su sva mesta u tom okrugu pri cemu I 1404 nije nikako posebna tablica i samim tim ne verujem da se osoba razmece u Nemackoj:
  Auchsesheim
  Berg
  Binsberg
  Dittelspoint
  Donauwörth
  Eckhof
  Felsheim
  Huttenbach
  Karweiserhof
  Kreuzhof
  Lederstatt
  Lehenhof
  Maggenhof
  Neudegg
  Nordheim
  Osterweiler
  Posthof
  Quellhaus
  Ramhof
  Reichertsweiler
  Riedlingen
  Schäfstall
  Schiesserhof
  Schöttle
  Schwadermühle
  Schwarzenberg
  Schweizerhof
  Seibertsweiler
  Spindelhof
  Stillberghof
  Walbach
  Wörnitzstein
  Zirgesheim
  Zusum

  Oceni komentar:
  2
  10
 • Серафим

  pre 78 dana i 15 sati

  Гастарбајтеру, ово што си навео, звучи као фирме за производњу лекова и пестицида. Јел има у "Њемачкој" неки нормалан назив општине?

  Oceni komentar:
  8
  3
 • Komunista

  pre 78 dana i 9 sati

  Jel se mi(Novosađani) pravimo ludi pa ne znamo da je to auto dare bubamare!?

  Oceni komentar:
  0
  23
 • Mare

  pre 78 dana i 1 sat

  Ukinuti parking servis to svakako. Uvesti posebnu pauk sluzbu za hitne intervencije i kaznjavati svakog bahatog vozača bez izuzetka. Smetnuti ovu korumpiranu vlast.. Najteži deo.

  Oceni komentar:
  2
  21
 • Realnost

  pre 78 dana i 1 sat

  Nekada se znalo da se pauk koristi samo u slučajevima ugrožavanja bezbednosti saobraćaja i koristili su ga samo milicioneri, ovlašćena službena lica, ovo šta se sada radi je čisti kriminal i zloupotreba, a o protekcionizmu ne želim ni da govorim. Po kojem zakonu neko ima pravo da vam otuđi Vašu pokretnu imovinu i to Vam još naplati, a prilikom podizanja vozila policajca nema ni u blizini!??! O plaćanju parkiranja u gradu nema smisla ni govoriti, smatram da bi građani sami trebali izvršiti bojkot

  Oceni komentar:
  6
  13
 • Ike

  pre 78 dana i 34 minuta

  Nekom je život majka, nekom maćeha !

  Oceni komentar:
  1
  5
 • Gradjanin Tosa

  pre 77 dana i 22 sata

  Takvima vozila treba uklanjati velikim viljuskarom ili buldozerom, bez obzira na proteste i eventualnu stetu. Bahatlukom na bahatluk.

  Oceni komentar:
  1
  17
 • Danijel

  pre 77 dana i 13 sati

  Večeras je uletila u radar na bulevaru cara Lazara ispred broja 66 posmatro sam to policajac je zaustavio otišao do ne pa do kolege i onda popriči sa njom pa je pustio... Bez prekršajnog naloga... A sirotinj radar kad zaustavi zna se što te zaustavlja. Sramota za policiju...

  Oceni komentar:
  1
  16