Mini-poslovi u Nemačkoj mogu doneti i do 30 evra po satu

Mini-poslovi u Nemačkoj mogu doneti i do 30 evra po satu

Osobe koje rade mini-posao najčešće imaju minimalnu satnicu.

Na primer, ukoliko želite posao konobarice ili konobara, ​​satnica koju možete očekivati je do 12 evra, bez napojnice. Dakle, kako biste zaradili 520 evra za mesec dana, morate raditi 43 sata mesečno. Zato je unosnije pronaći posao od 520 evra koji ima bolju satnicu.

Specijalizovani nemački mediji uporedili su bruto satnice i naveli najbolje plaćene mini-poslove.

Među prvih pet najpre spada posao statiste ili sporednog glumca. On podrazumeva preuzimanje manje uloge na filmu, televiziji, pozorištu ili u reklamama. U proseku zarađujete 29 evra, a za 520 evra mesečno ne morate raditi više od 18 sati.

Rašireno i dobro plaćeno zanimanje je predavač, koje vam može doneti i 28 evra po satu. Preduslov je, naravno, visoka stručnost iz predmeta koji predajete. Ovde je dovoljno samo 19 sati mesečno da ostanete unutar ograničenja mini-posla.

I posao promotera našao se mađu prvih pet. Potrebno je da javno reklamirate proizvode kompanija ili organizacija i na taj način možete zaraditi u proseku 23 evra, a za 520 morate raditi samo 23 sata mesečno.

Tu je i posao garderobera – brinete o garderobi glumaca ili pomažete pri odevanju u luksuznim buticima. Ovde se zaradi oko 21 evro po satu. Znači: radite 25 sati mesečno ako ovo želite raditi kao mini-posao, piše BIZLife.

Na listi je i posao prevodioca, za koji možete preuzeti posao po narudžbini i obično raditi od kuće. U proseku se zarađuje 21 evro, a radi se 25 sati mesečno za 520 evra.

Nakon ovih pet poslova, na listi se našao i posao turističkog vodiča, za koji možete očekivati ​satnicu od 26 evra. Kako biste zaradili 520 evra mesečno potrebno je da radite 26 sati.

Oceni vest:
0
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan