Miroslav Parović objavio video snimak pokušaja "sačekuše" u NS, evo ko je bio na meti napadača

Miroslav Parović objavio video snimak pokušaja "sačekuše" u NS, evo ko je bio na meti napadača

Miroslav Parović, predsednik predsedništva Narodnog slobodarskog pokreta, objavio je danas video snimak na kome se vidi kako jedan muškarac u poslednjem trenutku uspeva da umakne dvojici napadača, koji su mu organizovali sačekušu, krajem oktobra u Novom Sadu

Kako saznaje Nova.rs, policija je o ovom incidentu odmah obaveštena, a čovek koji je izbegao likvidaciju je Slobodan Boba Vujaković, osuđeni diler droge.

Na snimku se vidi kako muškarac uleće u prvi automobil koji je naišao i beži. Parović je izjavio da se pomenuti incident dogodio na Uglu Subotičke ulice i Futoškog puta, preko puta "Jugoalata" u Novom Sadu, a kako piše na saobraćajnom znaku, u "zoni škole".


Kako piše Nova.rs, policija je došla do informacije da su dvojica pokušala da ubiju Slobodana Bobu Vujakovića, osuđenog dilera. Naime, on je osuđen na pet godina i osam meseci zatvora 2001. godine, zajedno sa Daliborom Nišavićem Čodom koji je dobio šest, zbog dilovanja droge. Pored toga, Vujaković je osuđen i zbog ometanja službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti i nedozvoljenog nošenja oružja, kako su tada preneli mediji.

Krivično veće tada je utvrdilo da su njih dvojica u periodu od kraja 1999. do prve polovine 2001. godine, organizovali prodaju heroina na teritoriji Novog Sada. Prilikom izricanja presude osuđeni su burno negodovali, upućujući niz psovki na račun sudija.

Međutim, ono što otežava istragu jeste to što je Vujaković odbio da sarađuje sa istražiteljima. Da je zaista na meti pokazuje i informacija da su ga nedelju dana pre toga, za sada nepoznati počinioci pretukli, ali on nije želeo da otkrije ko stoji iza tog incidenta, javlja Nova.rs.

Podsećamo, Miroslav Parović je u septembru objavio brutalni snimak prebijanja mladića u Novom Sadu, koji je zgrozio javnost.

Oceni vest:
8
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan