Mladić upucan prošle srede na Detelinari u teškom stanju

Mladić upucan prošle srede na Detelinari u teškom stanju

Mladić koji je prošle srede ranjen na Detelinari dok je u jutarnjim časovima šetao psa i dalje se nalazi u teškom stanju.

Miloš M. (32) je upucan u Molijerovoj ulici ispred broja 4.

Pacijent je izrazito teškog opšteg stanja, smešten na na Klinici za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola, gde se kontinuirano vrši praćenje opšteg stanja i vaskularnog statusa, sedacija, optimizacija hemodinamskog statusa i sprovođenje intenzivnog konzervativnog lečenja – pojasnili su iz Kliničkog centra Vojvodine.

"BLIC": Upucan dok je šetao psa, evo ko je mladić koji je ranjen jutros na Detelinari

Inače, mladić je zadobio prostrelne rane desne potkolenice i natkolenice. On je ranjen u klasičnoj sačekuši, a na njega su, kako se sumnja, pucala najmanje dva izvršioca. U nameri da zaštiti svog gazdu, pas je nasrnuo na jednog od napadača koji ga je upucao u vilicu.

Kako prenosi "Dnevnik", životinja je nakon operacije u stabilnom stanju, a ne isključuje se mogućnost da je pas povredio jednog izvršioca. "Dnevnik" dalje navodi da je Miloš M. od ranije dobro poznat novosadskoj policiji po krivičnim delima.On ima četiri krivične prijave za teške telesne povrede, drogu i nedozvoljeno oružje, odnosno municiju. Osim toga, odgovarao je i prekršajno, a pre nekoliko godina bio je u zatvoru.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan