Moguće kovid propusnice na stadionima i koncertima

Moguće kovid propusnice na stadionima i koncertima

Na narednoj sednici Kriznog štaba verovatno će se razmatrati proširenje primene kovid propusnica i kada je u pitanju vreme njihovog važenja, ali i mesta na kojima važe.

Ovo je istakao član medicinskog dela Kriznog štaba dr Zoran Bekić i dodao da se on, kao i ostali članovi medicinskog dela ovog tela za to lično zalažu. Objašnjava da će se na sledećoj sednici verovatno razmatrati produžetak vremena važenja kovid propusnica, kao i uključivanje većeg broja mesta na kojima će se primenjivati, poput sportskih događaja, koncerata, prenosi "Nova.rs".

Mi ćemo imati da raspravljamo i o skijaškoj sezoni, o kafićima, hotelima, restoranima. Znamo kako je bilo prošle godine kada se jedan broj osoba vratio sa skijanja zaražen − kaže doktor i objašnjava da će Krizni štab morati da prati efekte polaska dece u škole.

Dodaje da će sigurno raspravljati o kombinovanim režimima nastave, onlajn nastavi, možda i o produžetku zimskog raspusta.

Dodaje da će Krizni štab prilkom donošenja odluka uzimati u obzir iskustva iz prošle godine kao i brojevi koji oslikavaju epidemiološku situaciju u tom trenutku.

Oceni vest:
0
8

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan