MONARHISTI: Estradne zvezde da plate porez, a ne da traže pomoć od države

MONARHISTI: Estradne zvezde da plate porez, a ne da traže pomoć od države

Smatraju da je neprihvatljivo da pojedine poznate pevačice traže da budu stavljene u isti rang s poljoprivrednicima.

Koalicija "Za Kraljevinu Srbiju" – koju čine Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS), Monarhistički front NjKV Princa Vladimira Karađorđevića i Srpski monarhistički pokret – najoštrije je osudila apele "bogatih pevačica sa estrade" koje traže od države da im pomogne finansijski iz fonda za privredu, tokom trajanja vanrednog stanja.

– Žive u vilama, kućne pomoćnice plaćaju hiljade evra, nisu platile porez, a traže pomoć države. Smatramo da je ovakvo ponašanje javnih ličnosti, među kojima su Neda Ukraden, Goca Božinovska i Dragica Radosavljević Cakana, koje su najglasnije u ovim apelima, sramno i bahato. Neprihvatljivo je da pojedine pevačice sa estrade traže da budu stavljene u isti rang sa poljoprivrednicima, koji hrane Srbiju i malim i srednjim preduzećima, koja su nosioci naše privrede – poručio je lider Koalicije "Za Kraljevinu Srbiju" i predsednik POKS Žika Gojković.

Iz koalicije dodaju da imaju razumevanja za sve profesije i da ne žele da omalovaže položaj pevača i estradnih umetnika, ali je, ističe se u saopštenju,  "prosto neverovatno da se ovim povodom oglašavaju oni koji su izgradili velike karijere i zarađuju daleko više od lekara, profesora i mnogih privatnih preduzetnika".

Oceni vest:
7
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan