MUP: Novosadska policija uhapsila trojicu zbog trgovine drogom

MUP: Novosadska policija uhapsila trojicu zbog trgovine drogom

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, u odvojenim akcijama, uhapsili su trojicu osumnjičenih za nelegalnu trgovinu drogom i zaplenili oko 300 grama narkotika, 111 tableta i pištolj.

Pretresom stana Novosađanina I. E. (1986), policija je pronašla nelegalni pištolj sa devet metaka u okviru, 35 grama amfetamina, manju količinu marihuane i 30 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci.

Sumnja se da je on juče prodao amfetamin tridesetdvogodišnjem sugrađaninu protiv koga će biti podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Pregledom M. M. (27) iz Novog Sada i pretresom njegovog stana, policija je pronašla 40 grama amfetamina i 81 tabletu sa liste psihoaktivnih supstanci, a kod Beograđanina I. T. (25) još 206 grama amfetamina.

Sva trojica zadržana su do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti dovedeni na saslušanje, uz krivičnu prijavu za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, javila je Policijska uprava u Novom Sadu. 

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan