Na "dobošu" salaši, zemljište, stanovi, garaže...

Na "dobošu" salaši, zemljište, stanovi, garaže...

Salaš 84, poslovni prostori, luskuzni stanovi, kuće i garaže samo su deo novosadske ponude oglašenih nekretnina na sajtu "Doboš", gde su u ponudi predmeti na javnoj prodaji ili oni vraćeni sa lizinga.

Na portalu dobos.rs nalazi se 545 oglasa preko kojih su u prodaji različiti objekti u Srbiji. Prodaje su na portalu oglašavale banke kao poverioci zbog neplaćanja rata kredita koje su klijenti uzimali za kupovinu stanova, kuća i poslovnih objekata, ali i pokretnih stvari, automobila, poljoprivrednih mašina, pa i nameštaja, bele tehnike, video i TV uređaja, piše "Dnevnik".

Najviše oglašenih nepokretnosti nalazi se u Beogradu – 58, zatim u Novom Sadu i Subotici – po 24,  Nišu sa 13, Kragujevcu sa 16, Zrenjaninu sa 10...

U Novom Sadu su, prema saznanju "Dnevnika" u ponudi dve parcele zemljišta, 11 poslovnih objekata, osam stambenih, dva stambeno-poslovna i jedna garaža.

Salaš 84 u Kaću je već duže vreme na javnoj prodaji, za 165.000 evra. Njega nude izvršni poverioci, a u okviru kompleksa, pored glavne zgrade u kojoj se nalazi restoran sa kuhinjom i drugim pomoćnim prostorijama, nalaze se smeštajne jedinice. Na parceli se nalazi i veštačko jezero, a ispred kompleksa postoji prostor pogodan za parking većeg broja vozila. Pre nekoliko godina mediji su objavili da je planirano njegovo preseljenje jer se nalazi na trasi gasovoda.

Na "dobošu" su još, kako piše "Dnevnik" i luksuzni dupleks od 242 kvadrata, koji se nalazi preko puta Spensa, po ceni od 284.750 evra, a garaža na Grbavici od 24 m2 za 14.446 evra, dok su njive u Kaću nešto više od 92.000.

Oceni vest:
10
8

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan