Na ulazu u novosadski klub, brzi antigenski testovi od 600 dinara

Na ulazu u novosadski klub, brzi antigenski testovi od 600 dinara

Krizni štab je doneo odluku da od večeras u 22 sata u ugostiteljske objekte mogu da uđu samo oni koji su vakcinisani, odnosno koji imaju kovid propusnice. U drugom slučaju gosti moraju da imaju negativan PCR test koji nije stariji od 72 sata ili brzi test ne stariji od 48 sati.

Komunalna milicija od večeras kreće u strožiju kontrolu i svi će na ulazu morati da pokažu sertifikat, test i neki lični dokument. Kako ne bi izgubili goste, ugostitelji se trude da se domognu što bolje ideje samo da ostanu puni i dalje.

Da je u Srbiji sve moguće i da ono "mi smo nebeski narod" i ima sad nekog smisla dokazuju ugostitelji iz Novog Sada. Jedan klub je napravio "akciju" koja će omogućiti onima koji nemaju potrebnu dokumentaciju da im ne propadne provod. Oni su u saradnji sa jednom laboratorijom organizovali da svi gosti na ulazu kluba urade brzi antigenski test i tako neometano uđu u lokal.Ovi testovi koštaju 600 dinara što je više nego upola jeftinije u odnosu na standardnu cenu u laboratorijama. Rezultati se dobijaju za 15 minuta.

Oceni vest:
12
9

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Lepo

  pre 35 dana i 13 sati

  Em se provedeš em se testiraš. Ovako bi trebali svi. Naravno, tamo gde imaš provod kao plus.
  Ne mislim sad, ideš na posao pa se svakog dana testiraš...
  Nego lepo, ideš u pozorište... pa test. Ideš u bioskop... pa test.
  Ideš na izbore... partija časti test...
  I znaš da si zdrav! Bar ti, mislim. Za političare ne znam, ti nemaju preglede pre funkcije.
  Mislim, da li su zdravi. Psiićki.

  Oceni komentar:
  3
  12