NAJBOLJA UPRAVNICA: Poklonila komšijama novi lift! (FOTO)

NAJBOLJA UPRAVNICA: Poklonila komšijama novi lift! (FOTO)

O radu upravnika u zgradama, bili oni stanari ili profesionalni, komentari su najčešće negativni.

Povremeno se neko pohvali kako su pojedini ulazi lepo sređeni i stanari solidarni, ali to je uglavnom retko. Jedan takav svetao primer, imali smo pre desetak dana u Megafonu.

Trudimo se da objavimo što više lepih vesti i malo obojimo sivu svakodnevicu. 

Juče je stanarka, opet Limana, jedne zgrade u Balzakovoj ulici, javno pohvalila upravnicu njihove zgrade Smilju Telečki koja je učinila zaista velik i lep gest.

Naime, kako navodi njena komšinica Olivera, ova upravnica je godinama radila taj posao, "nije uzimala zaradu za sebe već je  stavljala u kasicu štedeći za lift i velike investicije". 

 


Stanari zgrade su oduševljeni, komentari na ovu objavu u Fejsbuk grupi Inicijativa građana ''Sačuvajmo Liman od betona'' su takođe pozitivni. Neki već traže kontakt od vredne upravnice, mnogi smatraju da je tako zato što je u pitanju komšinica, a ne firma koja se bavi ovim poslom, a dosta ih i pita za cenu investicije.

Među njima su i stanari zgrade u Jožefa Marčoka koji su u požaru ostali bez krova. Oni napominju da će i njima trebati novi lift, a ima i onih koji smatraju da gospođa Smilja ubuduće ipak treba da uzme novac za svoj rad.   

Kako saznajemo, ona je na ovoj zahtevnoj funkciji već 16 godina, a dokaz da su komšije zadovoljne njenim radom je i taj što je ponovo izabrana – na još dve godine. Za sutra su u ovom ulazu, tradicionalno, organizovani kićenje i žurka za decu  sa poklonima. Pa, ko ne bi poželeo ovakve "funkcionere"?.

Imate li vi nekog da pohvalite?

PROČITAJTE JOŠ:

FOTO: Ulaz u Šekspirovoj 11

Oceni vest:
25
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • čestitke i pohvala

  pre 703 dana i 10 sati

  Svaka vam čast Upravnice...pa vi ste zaista redak primer upravnika za kojeg bi trebalo da se čuje ne samo u Novom Sadu nego i šire.
  Većina ih samo uzima pare, okači koji oglas i reaguje ako ih pozovete i to je to.
  Bar da se trudec taj novac zarade koliki god da je iznos .
  A Još ako su i stanari nezainteresovani onda je katastrofa.
  Kakav je upravnik i kakvi su stanari vidi se već na ulasku u zgradu...

  Oceni komentar:
  0
  39