Napad na inspektora tokom hapšenja na Exitu

Napad na inspektora tokom hapšenja na Exitu

Novosadska policija uhapsila je 34-godišnjeg Beograđanina N.I, koji je tokom Exita na Petrovaradinskoj tvrđavi dilovao razne narkotike posetiocima festivala.

Prilikom jučerašnjeg hapšenja on je dva puta udario šakom i lakše povredio inspektora koji ga je legitimisao, a potom pokušao da pobegne. Diler je ubrzo uhvaćen, savladan i doveden u prostorije policije.

Kod N.I. je pronađeno 111 tableta "ekstazija", izvesna količina amfetamina i MDMA. Zadržan je do 48 časova i biće doveden na saslušanje nadležnom sudiji za prethodni postupak.

Istovremeno, više od 900 tableta "ekstazija" policija je pronašla juče u stanu 25-godišnjeg Novosađanina čiji su inicijali J.G, kome je određeno zadržavanje do 48 časova, po odobrenju javnog tužioca. J.G. će u zakonskom roku biti odveden na saslušanje tom tužiocu zbog počinjenog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet droge.

Tokom subote i nedelje novosadska policija je na Exitu zaplenila razne narkotike od 268 lica, od kojih su 92 strani državljani. Zadržano je 11 osoba, osumnjičenih za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet droge.

Protiv 257 osoba biće podnete krivične prijave zbog posedovanja droge.

Zaplenjeno je više od 2,2 kilograma amfetamina, 330 grama marihuane, 1.670 tableta "ekstazija" i više od tri stotine drugih tableta sa liste psihoaktivnih supstanci - poput kokaina, heroina, hašiša i drugih narkotika.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan