Narodna stranka počela prikupljanje potpisa za smenu gradonačelnika Miloša Vučevića

Narodna stranka počela prikupljanje potpisa za smenu gradonačelnika Miloša Vučevića

Aktivisti Narodne stranke počeli su u Novom Sadu prikupljanje potpisa za smenu gradonačelnika Miloša Vučevića i raspisivanje vanrednih lokalnih izbora u gradu.

Potpredsednik Narodne stranke Borislav Novaković ocenio je na početku akcije da je „svim Novosađanima jasno da je pozicija Vučevića i SNS u Novom Sadu neodrživa“.

Tokom deset godina vlasti Vučevića nije ostvarena nijedna velika investicija, a od 2012. godine morali su da budu završeni regionalna deponija čvrstog otpada i centralni prečistač otpadnih voda, što su ključne stvari za upravljanje komunalnim sistemom − naveo je Novaković na konferenciji za novinare, a preneo "N1".

On je kazao da u poslednjih deset godina u Novom Sadu ne postoji nijedna investicija za koju bi se moglo reći da je bitno poboljšala kvalitet života građana i dodao da je poražavajuće što je gradska uprava koju vodi Vučević prva kojoj je sinula ideja da dunavska obala služi za stanogradnju i poslove sa urbanističkom i građevinskom mafijom, umesto za sport, rekreaciju i turizam.

Optužio je gradonačelnika da je "širom otvorio vrata za kriminalce i njihove firme", jer kako je rekao, najunosnije poslove u Novom Sadu dobijaju ljudi sa kriminalnom prošlošću.

Ostatak vesti pročitajte OVDE.

 

Oceni vest:
6
6

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Znam za slučajeve

  pre 836 dana i 9 sati

  Potpisujem. Puštao sam ovde komentare o ponašanju advokatske kancelarije koja je pod prezimenom gradonačelnika uzimala 66.000 dinara od javnih preduzeća, samo za podnošenje tužbe i prisustvo dva ročišta protiv građana - koji su uredno izmirili sve svoje račune.
  Nije stvar bila u računima - već u uzimanju para za troškove tužbi, koje su se sve od reda završavale pozitivno po - iznervirane građane.
  A negativno po budžet javnih preduzeća, koja inače zapošljavaju po najmanje 20-25 pravnika sposobnih za te procese.
  Tako da nije bilo potrebe za eksternom pravničkom pomoći, pa bila ona vlasništvo čak i gradonačelnika.

  Oceni komentar:
  3
  6
 • Sladjana

  pre 836 dana i 5 sati

  Bezposlicari!

  Oceni komentar:
  2
  5
 • Vasa

  pre 835 dana i 6 sati

  Podrzavaju ga samo ovi iz republike šumske...

  Oceni komentar:
  0
  1
 • IZNOGUD

  pre 834 dana i 19 sati

  Boro...prvo vaspitaj sina pa onda nesto drugo radi....

  Oceni komentar:
  0
  0
 • IZNOGUD

  pre 834 dana i 19 sati

  Boroooo...pa jedva si pobedio zeca kao protivkandidata na davnim izborima za gradonacelnika....Smiri se i gledaj vise na svoju porodicu...Proslost si....A doci ce bolji i od Vucevica...ali to svakako nisi Ti....

  Oceni komentar:
  0
  2
 • Jugosloven

  pre 834 dana i 16 sati

  Ima li većeg kriminalnog dela u državi, od onog kada vam neko menja nacionalnost, da vi to ne znate, a ustanovite kada dođete da obnovite ličnu kartu?

  Oceni komentar:
  0
  2