NAŠ IZBOR: Gde u NS možete raditi, održati sastanak, a da to nije kancelarija

NAŠ IZBOR: Gde u NS možete raditi, održati sastanak, a da to nije kancelarija

Poslovi se nekada dogovaraju i u kafani, restoranu...


Vremena se menjaju, pa i način rada, te je sve više Novosađana koji nisu striktno vezani za kancelariju, već za kompjuter ili lap-top, te traže miran kutak kako bi završili poslove.

Istraživali smo za vas koji su restorani, kafe-picerije, kafići odlični za miran poslovni sastanak...


"Startit"

"Startit Centar" Novi Sad je mesto koje okuplja lokalnu IT i startap zajednicu sa ciljem širenja znanja, razmene iskustava i podsticanja napretka. U njemu kažu da možete naći sale za radionice i predavanja, coworking prostor, kancelarije za rad i kafić. Piće i kafu naručujete i uzimate sami, a mir u ovom lokalu vam garantuje da posao i sastanak završite bez nervoze.

 

 

"Invicta pub" i pivnica "Brauhaus"

"Invicta pub" je nedavno otvoren lokal i blizina centra (Bulevar Mihajla Pupina 6) mu pruža tu mogućnost da između ostalog služi i za sastanke. Tik uz ovaj lokal tu je i pivnica "Brauhaus", sa ogromnim prostorom gde možete uživati u pivu, kafi ali i u započinjanju poslova ili završavanju starih. Gornji deo pivnice, je idealan za kolegijume i za veće grupe.Restoran "Gondola"

Biznismeni i političari su redovni gosti ovog restorana, na Bulevaru Mihajla Pupina 18. Blizina centra, kao i Vlade Vojvodine, te Skupštine grada, ide u prilog ovom restoranu. Usluga je izuzetna, jer su vam na raspologanju nekoliko konobara. Jedino što može da zasmeta onima koji bi želeli mir, je gužva u vreme ručka i večere. Četvrtkom od podne, ovde je suši dan. Hrana je raznovrsna, proširena dezertima i vinskom kartom.

 

 

Pivnica "Gusan"  

U samom centru grada u Zmaj Jovinoj 4, već dobro poznata pivnica "Gusan" okupljalište je poslovnih ljudi ali i inostranih turista. Bašta i podrum ovog objekta odlični su kako za poslovne sastanke, obavljanje posla, tako i za dobar zalogaj. Iako se lokal nalazi u centru grada ušuškana bašta ne odaje takav utisak, već se čini da ste na nekom mirnijem mestu, van gradske gužve i vreve.


 

Kafe "Bezec"

Tik uz "Gusan", tu je i "Bezec", koji je takođe odličan za održavanje sastanaka... novinarima je dobro poznat, a i onima koji žele nešto mirniju atmosferu. Mladi često ovde dolaze, a mesto je i pet frendli, tako da su i ljubimci dobrodošli.

  


Restoran "Atina" 

Stariji Novosađani pamte nekadašnju poslastičarnicu "Zagreb", gde su porodično mnogi odlazili na kolače. Sada je na tom mestu restoran "Atina". Pored toga što poseduje ogromnu baštu prostran je i unutrašnji deo restorana u samom centru grada. Ovde su u ponudi hrana i kolači. Neretko ovde svraćaju i inostrani turisti ali i poslovni partneri kako bi se dogovorili o budućim angažmanima.


 

"Kafemat" i ostali lokali na Spensu

Blizina Spensa pogoduje svima koji imaju nekog posla u blizini, kako u samom objektu tako i u Palati pravde koja je u neposrednoj blizni. Ovde postoji mogućnost da rezervišete svoje mesto ili mesto za svoje poslovne partnere. Pored ovog lokala tu su i "Šećer & Soul" takođe na Spensu, kao i "Moskva" . Ovaj poslednji dobro je poznat među novosadskim advokatima.


 

Kafe "Macchiato Liman"

U ulici Narodnog fronta 21c, preko puta poznatog Limanskog parka u zgradi Park City u Novom Sadu, na svega nekoliko stotina metara od Dunava, već pet godina se kako kažu njihov tim brine da svakog dana dobijete vrhunski pripremljenu hranu i, naravno, sve ostalo što imaju u ponudi. Mesto gde se okupljaju mladi, stariji, kao i poslovni ljudi."Ski bar" na Ribarcu

Ovaj lokal je za one koji žele nešto drugačiju atmosferu, mir na Dunavu. Ukoliko imate u planu da svojim poslovnim saradnicima koji nisu iz Novog Sada pokažete i nešto drugačiji deo grada, ovo je pun pogodak. Mir, tišina, odlični su za održavanje sastanaka, ali i za pisanje projekata, završavanje poslova i slično. Sastanak možete produžiti i u nekoj obližnjoj čardi na Ribarcu o čemu smo već pisali.

Novi predlozi: Naravno, i ovog puta vas pozivamo, da nam u komentarima preporučite mesto koje je dobro za održavanje sastanaka, kolegijuma, a koje mi nismo pomenuli. 


Autor:
Slađana Aničić

Oceni vest:
6
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan