NAŠ IZBOR: Najpovoljniji stanovi na Adamovićevom naselju

NAŠ IZBOR: Najpovoljniji stanovi na Adamovićevom naselju

Ove nedelje izdvojili smo za vas najpovoljniju ponudu stanova na Adamovićevom naselju.

Ova lokacija veoma je tražena kako je odlično povezana sa svim ostalim kvartovima i snabdevena svim mogućim objektima – prodavnicama, uslužnim delatnostima, ordinacijama i poliklinikama.

U izdvojenoj ponudi su jednosobni, jednoiposobni i dvosobni stanovi, ima onih koji su renovirani, jedan poseduje i parking u dvorištu zgrade, a jedan se može kupiti i putem stambenog kredita.

Ukoliko ste u potrazi za stanom do 50 kvadrata u jednom od najpopularnijih delova Novog Sada, pogledajte izabrane nepokretnosti, a kompletnu ponudu stanova, kuća, lokala, garaža i placeva možete pronaći u našoj rubrici NEKRETNINE.

• Jednoiposoban stan površine 37m2 sa velikom terasom dvorišno je orjentisan i ima parking otvorenog tipa u sklopu dvorišta zgrade. Stan je na odličnoj lokaciji, u blizini škola, vrtića, klinika i prodavnica svih namena. Košta 67.980 evra, a detalje možete pogledati OVDE.

 


• Kompletno renoviran jednosoban stan koji se nalazi na mirnoj i lepoj lokaciji za stanovanje ima površinu od 35m2. Nalazi se u neposrednoj blizini srednje medicinske i osnovne škole, vrtića, Bulevara Evrope i ulice Cara Dušana. Prodaje se po ceni od 81.370 evra, a više informacija i fotografija pogledajte na LINKU.

 


• Dvosoban stan od 43m2, veoma funkcinalan, sa ugrađenim plakarima i malim mesečnim troškovima prodaje se po ceni od 86.000 evra. Stan je renoviran i nisu potrebna dodatna ulaganja. Više o ovoj nekretnini pronađite OVDE.

 


• Dvosoban stan površine 43m2 poseduje dnevnu sobu sa kuhinjom, odvojenu komfornu spavaću sobu i kupatilo. Košta 97.500 evra, a fotografije kontakt i informacija nalaze se na LINKU.

 


• Dvosoban stan u zgradi je novije gradnje ima površinu od 49m2 i prodaje se po ceni od 97.850 evra.  Stan je sređen i nisu potrebna dodatna ulaganja, a moguća je i kupovina putem stambenog kredita. Detaljnije o ovoj nekretnini možete pogledati OVDE.

 


• Jednoiposoban stan površine 40m2 prodaje se po ceni od 98.500 evra, Za više informacija i fotografija posetite LINK.


Na portalu Moj Novi Sad objavljujemo ponudu nekretnina u Novom Sadu, u saradnji sa platformom za oglašavanje nekretnina 4zida, koju ćemo stalno proširivati, te ćete uvek moći na jednom mestu da pregledate sve oglase koji vas zanimaju.

Dovoljno je da u pretrazi odaberete da li vas interesuje prodaja ili iznajmljivanje, da li tražite kuću, stan, poslovni prostor, plac ili garažu/parking, koji deo grada vas zanima, koje površine da bude nekretnina i u kom cenovnom rangu, i otvoriće vam se najbolje ponude. Uštedite vreme i budite u toku sa najnovijom i najraznovrsnijom ponudom nekretnina u gradu!

Ponudu svih nekretnina možete da pogledate OVDE

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Tanja

    pre 339 dana i 20 sati

    gde mogu da se grade kuće u Novom Sadu tj. Adamovićevom naselju? da li je ovo dobra lokacija za to?

    Oceni komentar:
    0
    6
  • Mika

    pre 339 dana i 16 sati

    A za parking da pitam

    Oceni komentar:
    1
    2