NAŠ IZBOR: Ponuda stanova na Limanu 1 i 2

NAŠ IZBOR: Ponuda stanova na Limanu 1 i 2

Ove nedelje odlučili smo da izdvojimo ponudu stanova koji se nalaze na Limanu 1 i 2, a čija površina ne prelazi 50 kvadrata.

Nekretnine koje smo izabrali za vas nalaze se na različitim spratovima, uz neke se nude i garaže, a cene su, kao i uvek, raznolike.

Liman je odlicno mesto za život za porodice jer se ističe blizina škole, vrtića i igrališta, a lokacija je takođe pogodna i za studente, kako se u blizini ovih stanova nalazi Univerzitetski centar. Nije daleko od centra, a blizu su i kej i Štrand.

 Za ovu nedelju smo izdvojili iz ponude:

• Stan površine 43 m2 u blizini fakulteta, škole, vrtića, Promenade, Merkatora, šetališta, Keja, Štranda. Kompletno renoviran kvalitetnim materijalima, sa potpuno novim stvarima prodaje se po ceni od 119.480 evra. Više informacija, fotografija i kontakt pronađite OVDE.

 


• Odmah useljiv uknjižen stan od 41 m2 na odličnoj lokaciji, u mirnoj ulici. Nalazi se na drugom spratu (lift u zgradi) i ulično je orijentisan. Prodaje se kompletno namešten po ceni od 99.910 evra. Na linku pronađite više informacija.

 


• Stan površine 43 kvadrata sastoji se od spavaće sobe, fizički odvojene kuhinje, dnevnog boravka, kupatila i predsoblja. Košta 103.000 evra, a fotografije i kontakt nalaze se na linku.


• Dvosoban stan od 44 m2 , na osmom spratu stambene zgrade, nalazi se na mirnoj lokaciji – zgrada je okružena zelenilom, u neposrednoj je blizini vrtića, igrališta, škole, sportskih terena, marketa, i fakulteta... Više informacija i fotografija pogledajte OVDE.


• Jednoiposoban stan na Limanu 2 površine 39m2. U neposrednoj je blizini fakulteta, Promenade, Štranda, Naučno-tehnološkog parka. Prodaje se kompletno opremljen po ceni od 105.000 evra, a fotografije i informacije o ovoj nekretnini možete pogledati OVDE.


• Dvosoban stan na Limanu 2 ima površinu od 50 kvadrata i košta 113.300 evra. Nalazi se u blizini Merkatora, Promenade, Spensa, Suda, većih marketa, Doma zdravlja, na desetak minuta hoda od fakulteta.  Dokumentacija nekretnine je uredna i postoji mogućnost kupovine putem stambenog kredita, a fotografije, informacije i kontakt nalaze se na linku.


• Jednoiposoban stan, površine 44m2 nalazi se na petom spratu, na divnoj lokaciji. Kompletno adaptiran i opremljen i u blizini je Dunava, Keja, centra grada. Cena je 181.300 evra, a više informacija i fotografija možete pogledati OVDE.

 

Na portalu Moj Novi Sad objavljujemo ponudu nekretnina u Novom Sadu, u saradnji sa platformom za oglašavanje nekretnina 4zida, koju ćemo stalno proširivati, te ćete uvek moći na jednom mestu da pregledate sve oglase koji vas zanimaju.

Dovoljno je da u pretrazi odaberete da li vas interesuje prodaja ili iznajmljivanje, da li tražite kuću, stan, poslovni prostor, plac ili garažu/parking, koji deo grada vas zanima, koje površine da bude nekretnina i u kom cenovnom rangu, i otvoriće vam se najbolje ponude. Uštedite vreme i budite u toku sa najnovijom i najraznovrsnijom ponudom nekretnina u gradu!

Ponudu svih nekretnina možete da pogledate OVDE.

Oceni vest:
0
25

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Jelena Grujić

    pre 406 dana i 21 sat

    Samo stanovi nenamešteni u zgradi sa liftom

    Oceni komentar:
    2
    9
  • Nidzo

    pre 405 dana i 22 sata

    To je jako jako puno para cist bezobrazluk nista vise izivljavanje prodavaca....mojne me sprdati da sta od 40 kvadrata jedna soba ejjjj jedna soba kosta 90-100 evra.ajde paljba

    Oceni komentar:
    3
    16
  • Rale

    pre 404 dana i 27 minuta

    Cijena novog stana košta investitora 1500 evra,ako radi da kvalitetnim materijalima a vi gospodo za polovne stanove koji su gradjeni prije 40 godina trazite 2600 evra.Sad zamislite u kakvom se oni stanju nalaze,njihova nosiva konstrukcija ako je 90 % od tih stanova renovirano,izbijani zidovi itd.Lp

    Oceni komentar:
    3
    1
  • Rale

    pre 403 dana i 17 sati

    44m2 181300 evra!!!??? Pa za te pare po kvadratu ladno kupujem stan u Londonu i to ne negde bogu iza nogu, vec na dobrim lokacijama. Ovo je totalno ludilo!

    Oceni komentar:
    4
    6