NAŠ IZBOR: Vikendice u okolini Novog Sada

NAŠ IZBOR: Vikendice u okolini Novog Sada

Od početka pandemije, kuće na selu i vikendice su sve interesantnije kupcima jer su mnogi uočili prednosti života u ruralnim područjima.

Zbog velike zainteresovanosti, njihove cene, kao i cene ostalih nekretnina, skočile su i takav trend se i dalje nastavlja.

Istražili smo kakve su ponude i izdvojili vikendice po manjim cenama:

• Vikendica na Fruškoj gori iznad Čerevića, površine 39m2 na placu sa fenomenalnim pogledom na Dunav prodaje se po ceni od 31.000 evra. Više informacija i fotografija možete pogledati OVDE.

• Trosobna vikendica u Bukovcu prodaje se po ceni od 48.000 evra. Površine je 150m2 i trenutno je u procesu legalizacije, a više o ovoj ponudi pronađite OVDE.• Starija uknjižena vikendica u Rakovcu površine 42m2 koja ima dve sobe, struju, vodu, asfalt do kuće  košta 49.950 evra. Više informacija i fotografija možete pogledati OVDE.

 


• Vikenica na izlazu iz Sremskih Karlovaca, sa dnevnom sobom i kuhinjom, spavaćom sobom sa udubljenjem za plakar, kao i kupatilom. Površina je 58m2, a cena 53.050 evra. Više informacija i fotografija pogledajte OVDE.• Spratna vikendica građena je od žute fasadne cigle, nalazi se na 200 metara od Dunava, košta 59.740 evra i površine je 28m2. Više o ovoj ponudi pogledajte OVDE.• Vikend kuća na odličnoj lokaciji, na 290m nadmorske visine gde je Ruža vetrova, sa pogledom na divne padine Fruške Gore, prodaje se za 73.800 evra. Više informacija i fotografija pronađite OVDE.


• Vikendica na Kamenjaru, na svega 20-tak metara od Dunava, površine 80m2 prodaje se po ceni od 72.100 evra, a više informacija i fotografija pogledajte OVDE.


 

Na portalu Moj Novi Sad objavljujemo ponudu nekrentnina u Novom Sadu, u saradnji sa platformom za oglašavanje nekretnina 4zida, koju stalno proširujemo, te uvek možete na jednom mestu da pregledate sve oglase koji vas zanimaju.

Dovoljno je da u pretrazi odaberete da li vas interesuje prodaja ili iznajmljivanje, da li tražite kuću, stan, poslovni prostor, plac ili garažu/parking, koji deo grada vas zanima, koje površine da bude nekretnina i u kom cenovnom rangu, i otvoriće vam se najbolje ponude. Uštedite vreme i budite u toku sa najnovijom i najraznovrsnijom ponudom nekretnina u gradu!

Ponudu svih nepokretnosti pogledajte OVDE.

Oceni vest:
6
7

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan