NAŠ PREDLOG: Nedeljni branč u hotelu "Šeraton" (FOTO)

NAŠ PREDLOG: Nedeljni branč u hotelu "Šeraton" (FOTO)

Deo čuvenog svetskog lanca Mariott i jedan od najprepoznatljivijih međunarodnih hotelskih brendova, nalazu se u širem centru Novog Sada, na adresi Polgar Andraša 1, pružajući gostima vrhunski kvalitet boravka i usluga. 

Ovaj luksuzni hotel sa četiri zvezdice poseduje izuzetan "a la carte" restoran sa ponudom lokalnih i internacionalnih specijaliteta potpisanih od strane vrhunskog šefa kuhinje. Pored toga što poseduje 120 mesta i pruža gostima bogat i maštovit izbor najkvalitetnije hrane, svake nedelje priprema se i poseban užitak za sve ljubitelje kasnog doručka ili ranog ručka, takozvanog branč obroka


U hotelu "Šeraton" branč se služi nedeljom u terminu od 12.30 do 4 sata popodne i predstavlja bogatu selekciju tradicionalnih i internacionalnih specijaliteta po ceni od 1.750 dinara po osobi koja ubuhvata kompletnu uslugu. 


Za sve ljubitelje dobrog zalogaja, ugođaj upotpunjuje živa muzika, a za najmlađe članove porodice obezbeđen je specialni kutak – Kids corner sa dečijim menijem i programom koji se sastoji od crtanih filmova kao i delom u kojem ih zabavljaju članovi tima "Slavica i animatori". Za sve informacije i rezervacije pozovite 021 487 8051.

Vikend branč nastao je od reči "breakfast" i "lunch" i u modernom svetu popularizovan je kao vreme idealno za porodično ili prijateljsko okupljanje i uživanje u obrocima koji su karakteristični za doručak u nešto kasnijim satima, te se može reći da polako preuzima ulogu tradicionalnog nedeljnog ručka, što je naročito čest slučaj u većim gradovima.Promo tekst

Oceni vest:
8
12

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan