Nastavlja se realizacija projekta "Čarolija vode – pitka voda novosadska"

Nastavlja se realizacija projekta "Čarolija vode – pitka voda novosadska"

I ove školske godine JKP "Vodovod i kanalizacija" je u saradnji sa 35 osnovnih škola, koje se nalaze na gradskoj distributivnoj mreži, nastavilo sa realizacijom projekta "Čarolija vode – pitka voda novosadska". U prvom polugodištu, projekat je sproveden u 10 osnovnih škola.

Kako se navodi u saopštenju, ovaj projekat, koji se uspešno sprovodi još od 2011. godine, edukativnog je karaktera i namenjen je učenicima trećeg razreda. Cilj ove edukacije je stvaranje svesti među najmlađim Novosađanima o važnosti vode kao  sastavnog elementa prirode i navike da je kao takvu moraju čuvati i štedeti. Između ostalog, projektom je obuhvaćen i način proizvodnje i distribucije vode u Novom Sadu.

- Saradnja sa đacima i nastavnim osobljem se do sada pokazala kao veoma uspešna i na obostrano zadovoljstvo nastaviće se i u sledećem polugodištu – poručuje se u saopštenju gradskog vodosnabdevača.

Ovim putem JKP "Vodovod i kanalizacija" poziva sve osnovne škole u Novom Sadu da ih kontaktiraju na i-mejl adresu s ciljem nastavka sprovođenja projekta "Čarolija vode – pitka voda novosadska“.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Nenad

  pre 2190 dana i 6 sati

  Sta je sa kolektorom?

  Oceni komentar:
  0
  0