"Nedelja otvorenih vrata" na Akademiji umetnosti od 18. do 22. februara

"Nedelja otvorenih vrata" na Akademiji umetnosti od 18. do 22. februara

Posete će biti omogućene u sva tri objekta...

Akademija umetnosti Univerziteta u Novom Sadu organizovaće za sve zainteresovane srednjoškolce i srednjoškolke manifestaciju "Nedelja otvorenih vrata".

Svečani prijem biće održan u ponedeljak 18. feburara u 9 časova, u prostorijama Multimedijalnog centra, u ulici Đure Jakšića 7.

Buduće studente i studentkinje pozdraviće dekan prof. Siniša Bokan, a u svečanom delu planirana je i projekcija filma o studentima Akademije umetnosti koji su dobili nagradu Fondacije "Mali princ“.

Svi zainteresovani imaće priliku da se upoznaju i razgovaraju sa profesorima i studentima o prijemnim ispitima i načinu studiranja, kao i sa studijskim programima  koji se realizujuna Akademiji.

Srednjoškolci i srednjoškolce će u ponedeljak na svečanom prijemu dobiti rasporede predavanja kojima će moći da prisustvuju tokom nedelje, kao i da se konsultuju sa profesorima u vezi sa polaganjem prijemnog ispita.

Takođe, đaci će imati priliku da učestvuju u nastavnom procesu što će im omogućiti da vide kako se studira.

Akademija umetnosti u Novom Sadu kroz manifestaciju "Nedelja otvorenih vrata“ otvara svoja vrata u tri objekata – na Petrovaradinskoj tvrđavi, u Kosovskoj 33 i u objektu koji se nalazi u Đure Jakšića 7.

Više informacija zainteresovani mogu pronaći na zvaničnom sajtu Akademije.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan