"Nedelja otvorenih vrata" na Akademiji umetnosti u NS

"Nedelja otvorenih vrata" na Akademiji umetnosti u NS

Svečano otvaranje manifestacije "Nedelja otvorenih vrata" na Akademiji umetnosti i prijem srednjoškolaca biće održan u ponedeljak, 11. marta u Multimedijalnom centru Akademije umetnosti (Đure Jakšića 7), sa početkom u 10 časova.

Posetioce manifestacije na prijemu će pozdraviti prof. Siniša Bokan, dekan Akademije umetnosti Novi Sad.

Nakon obraćanja dekana, prisutni će imati priliku da se upoznaju i razgovaraju sa profesorima i studentima o prijemnim ispitima, načinu studiranja, a takođe će im biti predstavljeni i studijski programi koji se realizuju na Akademiji.

Srednjoškolci će na svečanom prijemu dobiti rasporede predavanja kojima će moći da prisustvuju tokom nedelje, kao i da se konsultuju sa profesorima u vezi sa polaganjem prijemnog ispita.

Takođe, na ovaj način svi zainteresovani dobijaju priliku da učestvuju u nastavnom procesu, što će im omogućiti da se bolje upoznaju sa načinom studiranja, kao i sa budućim kolegama i profesorima.

Akademija umetnosti kroz manifestaciju "Nedelja otvorenih vrata" otvara svoja vrata za srednjoškolce i sve zainteresovane za studije u sva tri objekta: na Petrovaradinskoj tvrđavi, u Kosovskoj 33 i u objektu koji se nalazi u Đure Jakšića 7.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan