Nedeljni horoskop od 1. do 8. oktobra

Nedeljni horoskop od 1. do 8. oktobra

Pročitajte na šta vas u narednoj nedelji upozoravaju zvezde.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao: Merkur, vladalac dogovora i posla, 5. oktobra ulazi u Vagu i pravi trigon sa vašim vladaocem Plutonom, donoseći vam uvećanje prihoda. Napeti aspekti sa Saturnom i Neptunom, planetama kašnjenja i obmana, do kraja sedmice, nalažu oprez u dogovorima sa starijim i osobama koje žive u drugom gradu ili zemlji. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Raku, 6. oktobra, izbegavajte rasprave sa ženama, ako ste rođeni u drugoj dekadi.

Ljubav: Sekstil između ljubavnih planeta, Venere, vladaoca partnerskih odnosa i vašeg vladaoca Marsa, tokom celog perioda,povoljno utiče na odnos sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, moguća je iznenadna obnova romanse s nekim koga poznajete preko posla. Ukoliko ste u braku ili dugogodišnjoj vezi, posle 2. oktobra, može doći do zahlađenja odnosa sa emotivnim partnerom.

Zdravlje: Napet nervni sistem.


BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao: Zbog izazovnih aspekata vašeg vladaoca Venere, planete novca, moraćete da se prilagodite potrebama poslovnog partnera. Naglašeno astrološko polje svakodnevnih aktivnosti, u koje 5. oktobra ulazi i Merkur, vladalac vašeg posla i vašeg nadahnuća, odgovara Bikovima koji se bave kreativnim zanimanjima. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Raku, 6. oktobra, očekuje vas značajno uvećanje prihoda, ako često putujete zbog posla.

Ljubav: Mars, planeta koja upravlja vašim partnerskim odnosima, pod uticajem Urana iz vašeg znaka, čini voljenu osobu nestrpljivom i pomalo konfuznom. Izbegavajte rasprave sa članovima porodice. Trigon sa retrogradnim Saturnom, podstiče emocije prema nekome sa kim ste nekada bili veoma bliski. Na kraćem putu ili predavanju, možete da upoznate jednu Škorpiju.

Zdravlje: Osetljivi bubrezi.


BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao: Vaš vladalac Merkur koji upravlja i vašom privatnošću, 5. oktobra, ulazi u astrološku kuću nadahnuća, donoseći vam šanse da započnete projekat koji već duže vreme imate u planu. Ipak, zbog opozicije sa Neptunom, u drugoj polovini perioda, pazite šta potpisujete i s kim se dogovarate o detaljima ugovora. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Raku, 6. oktobra, novac vam pritiče preko paralelnog ili honorarnog posla.

Ljubav: Naglašen znak Vage, donosi vam brojne susrete i poznanstva sa interesantnim osobama. Moguć ulazak u tajnu romansu sa jednim Strelcem. Bračni ili dugogodišnji partner očekuje da imate više sluha za njegove želje i potrebe. Neko kome se odavno dopadate, pokušaće da bude mnogo direktniji, moguće da se radi o harizmnatičnoj Vodoliji ili strastvenom Ovnu.

Zdravlje: Podložnost povredama.RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao: Merkur, planeta biznisa, 5. oktobra, ulazi u Vagu, donoseći vam povoljan ishod pregovora sa poslovnim partnerima ili saradnicima iz inostranstva. Aspekti poslednje Mesečeve četvrti u vašem znaku, 6. oktobra, nagoveštavaju mogućnost značajnog uvećanja zarade preko saradnje sa nekom velikom korporacijom. Zbog povoljne pozicije Sunca, simbola uspeha i ugleda, sredinom perioda imaćete podršku Lava ili Ovna.

Ljubav: Izazovan aspekt između Venere, planete ljubavi i retrogradnog Plutona, koji vlada vašim ljubavnim životom, donosi vam ljubomorne scene i rasprave sa partnerom. Bračni ili dugogodišnji partner iskoristiće priliku da vas iznenadi na vrlo romantičan način. Sredinom perioda, trebalo bi da izbegavate rasprave u domu, naročito sa mlađim članovima porodice.

Zdravlje: Čuvajte se povreda u kući.


LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao: Trigon između Plutona i Merkura, vladaoca vašeg posla, u trećoj astrološkoj kući, posle 5. oktobra, donosi vam dogovor o veoma isplativom aranžmanu. Ipak, napet aspekt između Saturna planete novca, Venere, u vašem znaku, upozorava na oprez sa finansijskim transakcijama. Pozicija poslednje Mesečeve četvrti u astrološkom polju intuicije i inspiracije, 6. oktobra, donosi uspeh i novac Lavovima koji se bave umetnošću i naukom.

Ljubav: Zbog pozicije ljubavnih planeta, popularni ste i omiljeni pa ne možete da ostanete neprimećeni. Aspekti Urana, planete flerta i iznenađenja, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, donose vam poznanstvo sa osobom koja će vam se dopasti na prvi pogled. Pozicija Meseca, sredinom nedelje, nagoveštava mogućnost susreta s nekim koga niste dugo videli.

Zdravlje: Promenite način ishrane.


DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Posao: Vaš vladalac Merkur, koji upravlja i vašom karijerom, 5. oktobra, ulazi u astrološku kuću novca, što će tokom ovog perioda povoljno uticati na vaše finansije. Ipak, zbog nekih poslovnih aktivnosti, moraćete da se prilagodite određenoj situaciji na radnom mestu. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Raku, 6. oktobra, možete započeti realizaciju projekta zajedno sa poslovnim ili emotivnim partnerom, ili sa prijateljima.

Ljubav: Neptun i Venera, vladaoci partnerskih odnosa i vašeg emotivnog života, prave izazovan aspekt, zbog čega će biti neophodno da napravite neki kompromis. Voljena osoba insistira na poštovanju dogovora koji vas zapravo u priličnoj meri opterećuju. Mars ulazi u trigon sa Saturnom, što pogoduje umetnicima, koji mogu da očekuju isplatu zakasnelog honorara.

Zdravlje: Nervna napetost.VAGA (23. 9 - 22. 10)

Posao: Zbog aspekata vašeg vladaoca Venere, koja upravlja i vašim finansijama, povedite računa o troškovima i izbegavajte rizične novčane transakcije. Planeta biznisa, Merkur, 5. oktobra ulazi u vaš znak što će povoljno uticati na sklapanje poslovnih dogovora, naročito ako se bavite intelektualnim, ali i manuelnim delatnostima. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Raku, 6. oktobra, aranžmani sa strancima donose vam zaradu.

Ljubav: Mada vam aspekti Marsa, vladaoca partnerskih odnosa, donose konflikte i rasprave sa voljenom osobom, ipak trigon sa Saturnom postepeno smiruje atmosferu u domu. Razgovor o zajedničkim problemima, u drugoj polovini perioda, može vam pomoći da sagledate vaš odnos iz drugačijeg, pozitivnog ugla. Slobodne Vage, u nekom klubu uveče,očekuje susret sa Lavom.

Zdravlje: Podložnost povredama.


ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Posao: Merkur, vladalac vaših finansija, 5. oktobra, ulazi u Vagu, obrazujući dobar aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, što vas čini spremnim za dogovor o projektu o kojem odavno razmišljate. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u astrološkom polju kontakata sa strancima, 6. oktobra, možete se naći u situaciji da dosta zaradite, naročito se bavite predavaštvom, radite u pravosuđu ili vaš posao podrazumeva češća putovanja.

Ljubav: Sekstil između vašeg vladaoca Marsa i Venere, vladaoca partnerskih odnosa, tokom ovog perioda, donosi vam romantični susret s nekim vodenim znakom. Međutim, izazovan aspekt sa Uranom, planetom preokreta i iznenađenja, može vas dovesti u situaciju da se nađete u centru nekog skandala. Bračni partner pokazuje znake nestrpljenja zbog vašeg ponašanja.

Zdravlje: Pazite se u saobraćaju.


STRELAC (23.11 - 21. 12)

Posao: Period počinje sa Mesecom u Biku, koji vam donosi kontakte sa osobama koje žive u inostranstvu. Međutim, trebvalo bi da dogovorima s njima, pristupite sa više diplomatskog takta. Vaš vladalac Jupiter u sekstilu sa poslednjom Mesečevom četvrti u astrološkoj kući finansija, 6. oktobra, najavljuje uvećanje zarade, naročito ako se bavite privatnim ili porodičnim biznisom. Poslušajte savet jedne Vodolije ili Blizanaca.

Ljubav: Pozicija ljubavnih planeta, Venere i Marsa, odgovara Strelcima treće dekade, jer nagoveštava bogatiji emotivni život. Merkur, vladalac partnerskih odnosa, 5. oktobra, ulazi u astrološku kuću društvenog života, donoseći vam sjajnu priliku za upoznavanje sa nekim vazdušnim znakom. Ako ste zauzeti, voljena osoba vam zamera što nemate dovoljno sluha za njene želje.

Zdravlje: Proverite hormonski status.JARAC (22. 12 - 20. 1)

Posao: Dobar aspekt Marsa i vašeg vladaoca Saturna, simbola ambicije i istrajnosti, početkom perioda, donosi vam dogovore sa osobama sa kojima ste nekada radili. Ipak, nemojte odmah da otkrivate svoje adute, već sačekajte da čujete šta suprotna strana planira. U drugoj polovini sedmice, trebalo bi da konsultujete nekog finansijskog stručnjaka, ako nameravate da investirate u nov projekat. Imate podršku Bika i Device.

Ljubav: U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Raku, sredinom nedelje, bračni ili dugogodišnji partner pokazuje dobru volju da porazgovarate o nekom zajedničkom problemu. Aspekti Venere, koja upravlja vašim ljubavnim životom, donose vam interesovanje osobe sa posla za vas. Krajem perioda, slobodne Jarčeve očekuje strastveni susret sa nekim vodenim ili zemljanim znakom.

Zdravlje: Izbegavajte slatkiše.


VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Posao: Naglašena deveta astrološka kuća, u koju 5. okotbra ulazi i Merkur, planete biznisa, čini vas zainteresovanim za pregovore o aranžmanu sa strancima. Vaš vladalac Uran, 6. oktobra, u sekstilu sa poslednjom Mesečevom četvrti u Raku, donosi vam uvećanje prihoda, ako se bavite poslom koji ima veze sa nekretninama, građevinarstvom, ugostiteljstvom. Krajem perioda, obratite više pažnje na detalje ugovora koje potpisujete.

Ljubav: Izazovni aspekti Venere, simbola ljubavi, upozoravaju da posvetite više pažnje i vremena partneru i članovima porodice. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, voljena osoba može pokazati znake posesivnosti i ljubomore, zbog vašeg ponašanja. Slobodni predstavnici vašeg znaka, sredinom nedelje, na putu, seminaru ili predavanju, mogu da upoznaju atraktivnu osobu.

Zdravlje: Podložnost povredama u kući.


RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posao: Pozicije vaših vladalaca Neptuna i Jupitera, podstiču vašu ambiciju. Mnoštvo planeta u astrološkom polju finansija i rizika, posle 5. oktobra, za vas predstavlja upozorenje da dobro razmislite, pre nego što investirate u nov aranžman. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Raku, 6. oktobra, vaša kreativna crta dolazi do punog izražaja, donoseći vam šansu za postizanje dogovora o nekom dugoročnom, isplativom poslovnom projektu.

Ljubav: Ulazak Merkura, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, u Vagu, u drugoj polovini sedmice, povoljno utiče na komunikaciju sa voljenom osobom. Međutim, ako ste u braku ili dugoj vezi, moraćete da se prilagodite nekim željama i potrebama ljubavnog partnera. Slobodnim Ribama, krajem perioda, može da se javi osoba sa kojom su nekada bili vrlo bliski.

Zdravlje: Opasnost u saobraćaju.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan