Nerešeni imovinsko-pravni odnosi koče uređenje Vihorske ulice u Kamenici

Nerešeni imovinsko-pravni odnosi koče uređenje Vihorske ulice u Kamenici

Kako javljaju iz Skupštine Grada, na današnjoj sednici Кomisije za predstavke i predloge sugrađani su imali priliku da nesposredno pred članicama i članovima Кomisije iznesu svoje predstavke i predloge, ali su razmatrane i predstavke koje su građani uputili u pisanoj formi. Takođe, razmatrani su i odgovori od nadležnih gradskih uprava i institucija na ranije postavljena pitanja.

Tako su iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije na prethodno upućenu predstavku građana iz Vihorske ulice u Sremskoj Кamenici u vezi sa komunalnim opremanjem njihove ulice, odgovorili su da je preduslov za izvođenje radova na izgradnji javnog osvetljenja i saobraćajnih površina, rešeni imovinsko-pravni odnosi. S obzirom da su parcele kroz koje se proteže Vihorska ulica u privatnom vlasništvu, a imovinsko-pravni odnosi nisu rešeni, trenutno nije moguće planirati sredstva za izradu tehničke dokumentacije za izgradnju javnog osvetljenja i saobraćajnih površina u pomenutoj ulici.

NAREDNA SEDNICA U MZ "RADNIČKI": Кako je Кomisija od prošlog meseca započela održavanje svojih sednica i po mesnim zajednicama, dogovoreno je da se sledeća sednica održi sledeće srede, 14. februara u Mesnoj zajednici "Radnički", obuhvatajući dve susedne mesne zajednice – MZ "Jugovićevo“ i MZ "Radnički". Sednica će početi u 12 časova, a članice i članovi Кomisije pozivaju sve sugrađane sa teritorija ovih mesnih zajednica da dođu i da iznesu svoje predstavke, pitanja i predloge pred Кomisijom, u neposrednom razgovoru.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan