NOVAKOVIĆ: Interventna policija legitimisala aktiviste Narodne stranke tokom lepljenja plakata u Partizanskoj ulici (VIDEO)

NOVAKOVIĆ: Interventna policija legitimisala aktiviste Narodne stranke tokom lepljenja plakata u Partizanskoj ulici (VIDEO)

Ekipa interventne jedinice policije legitimisala je prošle noći u Novom Sadu aktiviste Narodne stranke, koji su lepili plakate, izjavio je potpredsednik te partije Borislav Novaković.

Oni su, na zidu u Partizanskoj ulici, lepili plakate s fotografijom novosadskog gradonačelnika Miloša Vučevića, na kojima piše: "Miloš Galens Vučević – dok spratove diže, novac samo stiže!".

– Neverovatno je da ni manje ni više nego interventna policija legitimiše aktiviste jedne političke partije – rekao je Novaković agenciji Beta, a prenosi "Danas".

On je prethodno na društvenim mrežama takođe postavio isti plakat, uz navode "Novi Sad kao Medeljin Pabla Eskobara".

Načelnik Policijske uprave Novi Sad Slobodan Malešić demantovao je sinoć informacije da je Borislav Novaković priveden, kao što se raširilo po društvenim mrežama.

– Apsolutno su netačne tvrdnje da je policija večeras privela predsednika novosadskog odbora Narodne stranke Borislava Novakovića. On je večeras, kao i druga zatečena lica, legitimisan u Novom Sadu i prema njima nisu preduzimane bilo kakve druge mere. Takođe, netačna je i tvrdnja samog Novakovića za medije da njega ili bilo koga od zatečenih lica policija privodi u Policijsku upravu zarad identifikacije – naveo je načelnik Policijske uprave Novi Sad, a prenosi pres služba MUP-a.

REAGOVANJE GRADSKOG ODBORA SNS: "U strahu su velike oči"

– Čoveku koji svakog dana očekuje presudu za krivična dela koja je počinio 2011. i 2012. godine, razumljivo je da se iz straha pričinjavaju razne stvari. Među lažima koje je Novaković danas izgovorio nalazi se i ona da je Novi Sad uvršten na samo njemu znanu mapu, kako kaže, 'najznačajnijih čvorišta za pranje prljavog novca u regionu'. Srpska napredna stranka podseća lažova Boru Solunca da se Novi Sad i Srbija zahvaljujući Srpskoj naprednoj stranci nalaze na nekim drugim mapama, poput one sa državama i gradovima sa najsigurnijim ulaganjima novca – kaže se u saopštenju GO SNS u Novom Sadu.

– Što se tiče prljavog novca koji spominje, protiv Novakovića i još nekoliko saučesnika i partijskih prijatelja, vodi se krivični postupak koji se bliži kraju. To je razlog svakodnevnog zapomaganja marksiste i kriminalca, koji želi da skrene pažnju sa svojih nedela i kriminala stranke u kojoj je bio visoko kotiran, ali i koalicije u kojoj se sada nalazi, a i tu je među vođama bande. Kriminal je Novakovićev način života, izvor prihoda, a vremenom je postao i imidž. Ceo jedan period novije srpske istorije, neposredno posle 5. oktobra, na žalost, ostaće zabeležen crnim slovima zbog kriminalnih privatizacija, otimačine, političkih ubistava. Borislav Novaković je bio i ostao deo tog sistema i ma koliko želeo, ta mrlja će ga pratiti tokom celog života – navodi se na kraju saopštenja.

 

Oceni vest:
4
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Jugosloven

  pre 1357 dana i 19 sati

  Mislim da lepljenjem plakata u ovoj zemlji, ili ubacivanjem u poštanske sandučiće - na ovim prostorima više niko ništa neće postići.
  To je manir 80-tih. Tada je to nešto značilo. Danas je samo zagađenje.

  Ali, Pabla Eskobara, Chapa ili Strahinju Stojanovića nam ne dirajte.
  Eto, redovno gledam na VTV emisiju o sirotoj porodici Pabla Eskobara, rasplaču me svaki put.
  Doduše, ne pominju milione žrtava njegovog životnog dela, što direktnih što indirektnih.
  I dok nam dnevne novine slave Strahinju Stojanovića, a deca uče kako slavni treba da budu i čime da se bave - za to vreme blesavi rudari ili neki tamo smenski radnici koji hrane po 8-oro dece, ili na kraju krajeva naši radnici Gradske Čistoće... sve to gledaju i dive se učenosti, diplomama i obrazovanosti novinara i urednika koji to stavljaju za teme.

  Juče, prekjuče čuh na jednoj televiziji, da je ne sramotim... "Radovi su završeni pre kraja vremena..."
  Eto, baš tako. I to je neki profesor pustio, dao ocenu i dobilo diplomu.
  Pre kraja vremena. Čijeg? Njenog (ženski spiker), kosmosa, kraja sveta?
  NIje to čulo za izraze rok, ugovoreno...
  Požurili su da se ulizuju vlastima.... ali ne umeju da govore.

  A što se tiče teme plakata.
  Nađite istražitelja, prikupite dokaze - pa podnesite krivičnu prijavu.
  Ako ne domaćem, a ono inostranom sudu - jer je u pitanju ugrožavanje javnih interesa.
  Tako radi normalan svet.
  Lepljenjem plakata pokazujete da želite da to neko drugi umesto vas uradi.

  A mene pak, interesuje tema prerade nemačkih ostataka industrije boja na kanalu DTD.
  I umiranje stanovništva od kancera, u tom kraju.
  Kako prikupiti dokaze za ulaze tih kamiona preko granice?
  Kako doći do potpisa tih ugovora?
  Ko gradi loptaste rezervoare preko puta Sremskih Karlovaca, i čemu će služiti, jer loptasti rezervoari se grade samo za opasne i eksplozivne materije.

  Oceni komentar:
  1
  2